8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Bianca Drăgușanu, atac la adresa femeilor fără operații estetice. Ce spune blondina femeile naturale

Must Read

După ce anterior critica persoanele scunde, acum Bianca Drăgușanu a lansat un atac la adresa femeilor fără operații estetice. Blondina recunoaște că este dependentă de astfel de proceduri de înfrumusețare și va continua să și le facă ori de câte ori este nevoie. Totodată, Bianca Drăgușanu a mai precizat că urăște femeile naturale, care apelează doar la cremă de gălbenele sau de ardei iute.

Nu mai este un secret faptul că blondina ar face orice ca să arate bine, pentru că, aspectul fizic este foarte important pentru ea, mai ales că o ajută să câștige și bani. Bianca Drăgușanu este imaginea mai multor firme de haine, accesorii și multe altele, iar contractele sunt pe sume foarte mari.

Bianca Drăgușanu, dependentă de operații estetice
Bianca Drăgușanu nu se sfiește să recunoască faptul că adoră să meargă în cabinetul medicului estetician, să încerce toate procedurile care apar. Nu vrea să aibă nicio urmă de rid pe fata ei, dar nici celulită pe corp, iar pentru acest lucru, merge și la sala de fitness.

„Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis «Eu nu-ți mai bag la buze nimic» și am zis «Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani». Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-am gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși”, a spus Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu le urăște pe femeile naturale
Deși a apelat la mai multe intervenții estetice, Bianca Drăgușanu susține că nu se va opri aici și are de gând să mai facă cateva schimbări. În curând, vedeta vrea să scape de celulita inestetică de pe corpul său cu ajutorul unui aparat nou.

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu.

Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a mai spus vedeta.