22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Irinel Columbeanu, umilit la azilul de bătrâni. Dezvăluire incredibilă făcută de patron: „A fost o bătaie de joc!”

Must Read

Irinel Columbeanu trece prin momente jenante după ce a ajuns să trăiască din mila altora, într-un azil de bătrâni. Pentru fostul milionar în euro ajuns falit, lumea poate dona în contul fundației de la Ghermănești.

Irinel Irinel Columbeanu, umilit la azilul de bătrâni.

Ion Cassian, proprietarul azilului, susţine că unii oameni au ales să îl umilească pe Irinel Columbeanu donând un euro, astfel că fostul milionar nu a strâns banii necesari pentru a plăti căminul, fiind refuzat și de Gigi Becali.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, își duce traiul la azilul din Ghermănești unde este foarte bine îngrijit și ținut ca pe palme. Fostul milionar a fost cazat singur în cameră, deși nu are bani să acopere chiria de 7.000 de lei pe lună.

Deocamdată, costurile sunt suportate de Ion Cassian, patronul azilului unde a fost găzduit în ultimele clipe ale vieții și tatăl fostului milionar de la Izvorani, Ion Columbeanu.