17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

„Îmi vine să plâng”. Momentul în care un bărbat care trăieşte de 11 ani sub cerul liber, la marginea unei păduri din Gorj, primeşte o rulotă în dar

Must Read

Laurenţiu, bărbatul în vârstă de 49 de ani care locuiește de aproximativ 11 ani sub cerul liber, la marginea unei păduri din Gorj, a primit o rulotă.

O persoană din vestul țării a aflat povestea acestuia și a decis să îl ajute, așa că i-a procurat o rulotă și un panou solar, care au ajuns la Laurenţiu. Acesta a fost foarte încântat de ceea ce a primit. Bărbatul a dormit până acum pe un pat din ferigi sub cerul liber, acoperit iarna și când ploua cu pături și o folie.

„Oamenii au fost mișcați de situația mea și au fost binevoitori, iar eu le mulțumesc. Începând de astăzi, mi se schimbă viața. Îi mulțumesc și domnului primar de la Runcu, Adi Câmpeanu, că mi-a permis să stau aici“, a spus Laurenţiu în vlog-ul „Hoinar prin România“.

Luis Popa, cel care a realizat vlog-ul despre bărbatul care trăiește sub cerul liber a spus că donatorul a dorit să rămână anonim: „Binefăcătorul a preferat să rămână anonim. Condițiile de trai vor fi mult îmbunătățite“.

Rulota are un aragaz, bucătărie, un pat și chiar un calorifer care funcționează pe bază de gaz de la o butelie.

Laurenţiu este din satul Porceni, care aparține de orașul Bumbești Jiu. În vârstă de 49 de ani, el și-a găsit sălaș la marginea pădurii din Runcu, aproape de munți. Bărbatul a povestit că a ajuns în această situație pentru a-și găsi liniștea, din cauza unor necazuri pe care le-a avut în familie.

„Împrejurările vieții m-au adus aici. Viața nu o poți face cum vrei tu. Părinții m-au dat afară. M-au duduit și m-au dezmoștenit. Oamenii fiind răi, m-am gândit să vin aici, pentru că sunt liniștit. Aici trăiesc cu mintea la perioada copilăriei mele. Când îmi aduc aminte de viața aceea și de simplitatea de atunci, îmi vine să plâng. De 11 ani stau aici. Aici e casa mea. Cum fiecare trage acolo unde casa lui, eu trag aici“, a spus Laurenţiu.