30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

O tânără mămică din Constanța s-a sinucis după ce a născut. S-a aruncat în gol de la etajul 3 al Spitalului din Medgidia

Must Read

Gest extrem al unei mame din Constanţa. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. Femeia de 34 de ani născuse în urmă cu trei zile. Nu şi-a dorit copilul, iar după ce i-a dat viaţă, a intrat în depresie.

Aseară, imediat după ce a fost consultată de medici, a luat o decizie şocantă.

Tragedie la Spitalul din Medgidia. O mămică s-a aruncat în gol de la etajul 3

Când s-a trezit singură, a deschis fereastra salonului şi s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului din Medgidia. Medicii au încercat minute în şir să o resusciteze în faţa spitalului, însă leziunile pe care le suferise erau prea severe.

Dorel Oprea, director spital Medgidia: A semnat un protocol cu asistenta socială, în prezenţa Poliţiei, că renunţă la copil. Asta s-a întâmplat la prânz. A fost respectat şi protocolul, a venit şi poliţistul şi Asistenţa Socială din Primărie, în prezenţa directorului medical, a mea, s-a semnat un protocol. Apoi, ce s-a întâmplat numai ea ştie.

Potrivit Antena 3 CNN, femeia era internată în cadrul secției de Obstetrică Ginecologie și născuse în urmă cu trei zile. Se pare că femeia era la prima naștere și, din păcate, semnase un accord prin care renunța la nou născutul pe care tocmai îl adusese pe lume.

Actul de renunțare la bebeluș a fost semnat în prezența asistentului social de la Primăria Medgidia, a medicului specialist și a unui polițist.

Femeia stătea singură, într-o rezervă. A fost vizitată de medicul specialist, care a declarat că nu i s-a părut nimic în neregulă cu proaspăta mămică.

Procurorii și polițiștii care au demarat o anchetă.