26.4 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Camelia Patrascanu, horoscop pana la finalul anului 2023. Fecioarele trebuie sa actioneze, Capricornii primesc lectii, Pestii fac bani

Must Read

Horoscop pana la finalul anului 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, pentru Fanatik.ro, previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte.

Suntem sub marcajul lui Kiron retrograd. Se anunta vremuri interesante cu acest Kiron caci vrea sa ne manifestam autoritatea, propria personalitate. Este foarte posibil ca multi sa se simta inspirati in a doua jumatate a anului.

BERBEC

Pentru Berbeci, constienta de sine e subliniata si ea se manifesta in munca. Pana la finalul anului, Kiron le da Berbecilor curajul de a fi ei insisi. Trebuie sa constientizeze ca nu toti oamenii ii urmeaza sau au curajul lor, ca nu toti sunt sinceri, drepti, curajosi.

TAUR

Taurii au curajul de a ierta si de a intelege. Ii vor intelege pe cei pe care i-au judecat sau i-a pedepsit candva. In general, au o putere de vindecare Taurii atat a lor cat si a celor foarte apropiati. Pot trage multe invataminte, se pot autoavertiza daca si ei gresesc.

GEMENI

Pentru Gemeni, Kiron aduce intelepciune si vindecare in raport cu iubirile lor. Kiron poate aduce mai multa deschidere si acceptare a faptului ca fiecare iubeste in felul sau. Trebuie sa fim onorati cand primim iubirea celuilalt. Pe de alta parte, Kiron aduce intelepciune in relatiile sociale, cand sa spuna nu, cand sa spuna stop.

RAC

Pentru Raci, Kiron e pozitionat in zona puterii atat in familie cat si in zona profesionala. Tot ce fac Racii acum duce la nevoia de a corecta situatii in care au luat decizii importante si curajoase, dar care au produs consecinte si efecte colaterale neplacute.

LEU

Pentru Lei, Kiron subliniaza simtul dreptatii, vindecarea situatiilor in care n-au stiut sa-si afirme dreptatea sau au facut-o violent, cand au vrut sa isi impuna dreptatea. Lunile acestea de vara si de toamna reprezinta un antrenament de acceptare si de toleranta.

FECIOARA

Pentru Fecioare, Kiron e aducator de putere si vindecarea situatiilor in care nu s-au simtit destul de bune. Toate situatiile in care au avut nevoie ca altcineva sa le laude, sa le dirijeze trebuie vindecate. Kiron e in Berbec, deci e nevoia de libera initiativa. Trebuie sa actioneze, ca altfel pierd trenul. Pot face lucruri mari.

BALANTA

Balantele pot vedea cu alti ochi, mai intelepti, relatia cu partenerul de viata. Repara situatiile in care au cerut prea mult, in care au fost prea exigente. E necesar sa se vindece niste situatii.

SCORPION

Scorpionii au si ei de lucru. Kiron le aduce harnicie si implicare in zona profesionala. Trebuie sa treaca la treaba si sa se mobilizeze. Uneori pot amana lucruri si nu sunt motivati. In tot cazul, vin mari lectii legate de dedicare, munca.

SAGETATOR

Sagetatorii au bucuria de a fi, mai ales cei trecuti de prima tinerete. Au dorinta de a iubi, de a trai, chiar un gust pentru aventura. Pentru altii, Kiron aduce intelepciune in trairea vigorii, a senzualitatii.

CAPRICORN

Capricornii au un Kiron cu mari lectii legate de familie, de camin. Sunt multe lucruri care se descarca pana anul viitor. Poate inteleg ce au facut si n-au facut, ce pot face de acum incolo. Destinul e chiar in zona familiei, deci trebuie sa se implice un pic mai mult.

VARSATOR

Varsatorii au un Kiron care aduce gust pentru cunoastere, acumulare de cunostinte ce servesc unui scop. Pot fi noi abilitati pe care vor sa si le dezvolte. Organizeaza limpede informatia pe care o au, facand conexiuni istete. Se fac cunoscuti prin cunostintele lor. Se pot naste si proiecte noi ori resuscita proiecte mai vechi de care nu s-au apucat.

PESTI

Pestii au un Kiron prezent in zona castigurilor. Sunt invatati cum sa faca bani pe termen lung, mai ales acum pe perioada de retrogradare. Sunt mai curajosi in a nu-si irosi calitatile si atuurile.