17.8 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Fosta sotie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

Must Read

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei. El a incercat sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor si a fost considerat dintotdeauna un mare cuceritor in randul femeilor.

Actorul a fost casatorit cu actrita Anna Szeles timp de 10 ani, pana in anul 1985, si au impreuna un baiat, pe Daniel Piersic, in varsta de 41 de ani. Anna Szeles, in varsta de 78 de ani, a fost cea de-a doua sotie si este stabilita de mai multi ani in Ungaria.

Florin Piersic a fost casatorit de trei ori. Prima sotie a fost Tatiana Iekel, care i-a daruit primul fiu, pe Florin Piersic Jr., apoi a urmat Anna Szeles, pe care a cunoscut-o intr-un autobuz. In 1993, Florin Piersic s-a casatorit a treia oara, cu contabila Anna Torok.

Intoarsa in Romania, fosta nevasta a lui Florin Piersic, Anna Szeles, a dat din casa si a oferit detalii despre mariajul lor. Anna Szeles a povestit cum s-a indragostit de marele actor, dar si de ce au ajuns sa divorteze dupa 10 ani de mariaj. Se pare ca Florin Piersic a calcat stramb de nenumarate ori in timpul casniciei cu Anna.

Fosta sotie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

‘‘La filmul Varsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmari, de fapt. El n-a jucat pana la urma. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am bagat in seama. Au trecut cativa ani pana ce am filmat impreuna de-adevaratelea. Apoi, dupa ce ne-am casatorit, casnicia noastra a fost foarte ciudata: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti.