20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

O bătrână de 80 de ani, act de curaj în numele dragostei. S-a mutat la capătul lumii pentru iubitul din liceu: „Sunt fericiți împreună”

Must Read

Povestea emoționantă a doi bătrâni face înconjurul lumii. Noah, nepotul unei vârstnice, a făcut totul public pe TikTok, iar postarea lui a devenit virală, fără să se aștepte. Bunica lui, în vârstă de 80 de ani, a renunțat la viața obișnuită din Anglia, pentru a se muta la capătul lumii alături de marea ei dragoste din liceu.

O femeie de 80 de ani a făcut un sacrificiu imens în numele iubirii. A renunțat la viața ei stabilă din Anglia pentru a se muta în Canada, alături de bărbatul iubit. Vârstnica a dat dovadă de mult curaj, după ce a plecat în căutarea unei foste iubiri din liceu. Reîntâlnirea a decurs perfect, așa cum puțini se așteptau. Cancerul le-a răpit partenerii de viață și așa au ajuns să fie, din nou, împreună. Și-au dat o șansă și au ajuns să se căsătorească, atunci când aveau 70 de ani. Acum, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani.

„Amândoi au avut șase copii. S-au reîntâlnit când cancerul le-a răpit partenerii. Au ajuns să se căsătorească. Sunt 10 ani de când sunt fericiți împreună. Nu cred că ar fi ajuns aici unul fără celălalt”, a mărturisit nepotul femeii, potrivit TheIndependent.

Povestea de viață a celor doi bătrâni a făcut înconjurul lumii

Nepotul bătrânei a împărtășit cu internauții mai multe momente din viața celor doi. Vârstnicii au fost surprinși în timp ce dansau în bucătărie sau când se aflau la o plimbare pe plajă ori într-o seară liniștită pe canapea, la un film. Oamenii de pe internet au rămas plăcut impresionați de gesturile pline de dragoste dintre cei doi bătrâni, așa că le-au transmis o mulțime de mesaje superbe.

„Imaginează-ți că partenerii lor îi privesc din rai, îi veghează și sunt fericiți pentru ei”; „E cel mai dulce lucru din lume”; „E ca și cum o ață s-a întins la nesfârșit, dar nu s-a rupt niciodată. A fost atașată de ei până s-au întâlnit din nou”; „Cât de minunată e viața că amândoi au putut experimenta dragostea adevărată de două ori”; „Trebuie să mă opresc din a mai plânge în legătură cu străinii de pe internet”, sunt doar câteva comentarii ale internauților, de la postările tânărului de pe TikTok.

„Ar trebui să fiți în prezența lor. Dacă asta nu este dragoste, atunci nu știu ce e”, a spus Noah Russi.