22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Reactia acestui papagal dansator este impresionanta si deopotriva amuzanta

Must Read

Priviti acest papagal dansator! Reactia lui este una atat de amuzanta si neasteptata! Astfel, Un videoclip a devenit viral. Doi papagali din specia cacadu ai lui Mark, pe nume Stan si Ollie se aflau in bucatarie cand stapanul lor s-a decis sa cante o melodie a lui Elvis. Dupa cateva momente dupa ce a inceput sa cante melodia lui Elvis „Don’t be cruel”, un lucru neasteptat se intampla.

Doar priviti pasarea din dreapta! El se leagana, danseaza, da din cap, iar cu cat tatal canta mai mult, cu atat miscarile acestui papagal dansator devin si mai nebune. Putem spune cu usurinta ca el iubeste muzica si „simte” asa cum si un om simte. Partenerul sau din stanga este mai rezervat, dar cu toate acestea, el nu pare sa aprecieze energia fratelui sau.

A trecut mult timp de cand nu am mai ras atat de tare uitandu-ma la un videoclip, iar acest papagal dansator atat de amuzant mi-a facut ziua mai frumoasa! Credeti-ma, trebuie sa vedeti acest filmulet daca doriti sa va inveseliti. Un comentator de pe Youtube a spus foarte bine:„Aceasta pasare are gusturi mai bune in muzica decat majurtatea copiilor din ziua de astazi.”

In afara de a fi extrem de inteligent, papagalii din specia cacadu sunt cunoscuti ca fiint foarte expresivi – exact asa cum este cel din videoclip care danseaza mai bine si decat multi oameni. Cu certitudine, stapanul acestui papagal este foarte mandru ca are o asemenea pasare in casa lui. Este o mandrie atat de mare sa vezi cum papagalul tau este capabil sa danseze si sa se simta atat de bine pe o melodie a lui Elvis. 

Daca acest papagal dansator v-a facut sa zambiti, atunci distribuiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook. Cu siguranta, ii veti face si pe ei sa rada.