17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cât costă o porție de sarmale și o ciorbă de perișoare la restaurantul lui Florin Călinescu. Clienții sunt mulțumiți de porțiile mari de mâncare

Must Read

Florin Călinescu și-a deschis propria afacere care îi aduce sume frumușele în cont la final de lună. Pe lângă aparițiile tv și proiectele artistice, omul de televiziune și-a dorit să-și facă simțită prezența și în afaceri. Acum mai mulți ani și-a deschis Tavera “La Călinescu”.

Florin Călinescu și-a promovat restaurantul ca fiind un loc ce oferă mâncare „bună, multă și ieftină”. Clienții au parte de un meniu variat, unde predomină preparatele tradiționale. Totuși, nici mâncărurile internaționale nu lipsesc.

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Florin Călinescu

Restaurantul se află în București, în zona Tineretului, iar cei care-i trec pragul sunt impresionați de porțiile mari de mâncare și de prețurile decente. Spre exemplu, o ciorbă de perișoare sau de văcuță costă 19 lei, una de legume sau de fasole e 16 lei. O porție de sarmale de 500 de grame, acompaniată de mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei. Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

După ce a plecat de la Pro TV, Florin Călinescu a apărut pentru o perioadă la Prima TV cu propria lui emisiune. Ulterior, după ce s-a încheiat și acel proiect, a plecat din Capitală și s-a retras la țară. Îi place foarte mult viața lui departe de agitația din București și a mărturisit că nu-și mai dorește să apară pe micile ecrane.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele

Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator”, a declarat Florin Călinescu.