-1.7 C
Iași
vineri, decembrie 8, 2023

Emoționanta poveste a unei femei din Italia. A crescut fetița pe care soțul ei a avut-o cu amanta

Must Read

Povestea unei femei din Italia pare scenariul unui film, dar este cât se poate de reală și relatează bunătatea și demnitatea de care ea a dat dovadă față de persoanele care i-au provocat cea mai mare suferință din viața ei.

Teresa este o femeie simplă din Reggio Calabria, regiunea Calabria. Ea a crescut fără mamă și, la 20 de ani, l-a cunoscut pe Carmelo, dragostea vieții ei, iar povestea sa este relatată pe pagina Instagram „Storie deglia altri”.

Cei doi s-au căsătorit și au format o familie, ea devenind mamă a doi copii și umplându-și astfel golul unei copilării nefericite.

Totul părea să meargă bine, copiii au crescut, dar Carmelo a devenit din ce în ce mai absent și s-a retras în muncă.

Într-o zi, bărbatul a privit-o în ochi pe Teresa și i-a mărturisit că a avut o relație cu altă femeie și că aceasta a rămas gravidă cu el.

Pentru Teresa, primirea acestei vești a fost un șoc, pur și simplu nu putea să creadă, dar Carmelo le-a mărturisit totul și copiilor săi, apoi a plecat de acasă.

Între timp, s-a năcut fetița pe care bărbatul italian a avut-o cu amanta și căreia au decis să-i pună numele Asia.

Din nefericire, mama micuței Asia a murit când fetița avea numai un an de viață, iar Carmelo a îndrăznit atunci să o întrebe pe Teresa dacă vrea să o cunoască.

Toate acestea au tulburat viața femeii, ea retrăind astfel toate momentele dureroase ale copilăriei sale pe care a trebuit să o petrecă fără mama sa alături, iar asta a motivat-o să o accepte pe Asia în familia ei.

Femeia a crescut-o ca pe propria fiică împreună cu soțul ei, care de asemenea s-a întors acasă în cele din urmă.

În ciuda neînțelegerilor dintre cei doi soți, dragostea a învins, iar Asia are 11 ani în prezent și are, în plus, o familie numeroasă, cu doi frați mai mari alături. De altfel, venirea sa pe lumea nu a distrus familia, așa cum se întâmplă adesea, ci a întărit-o.

Această poveste a împărțit însă părerile internauților între cei care o susțin pe Teresa și alții care o condamnă.

„O admir pe doamnă, pentru că eu nu cred că aș fi făcut-o. Nu pentru fetiță, ci pentru el. De obicei, bărbații, pentru a rezolva orice problemă se întorc la fostele soții”, a scris o utilizatoare pe Instagram.

„Aș fi luat copila cu mine ca pe o fiică, dar pe el nu! Dacă nu ar fi murit mama naturală, probabil că el nu s-ar fi simțit niciodată vinovat”, a mai scris altă femeie.

„Mi se pare o încercare disperată de a-l ține pe acel bărbat în casă. Pur și simplu s-ar fi putut separa și el ar fi devenit un tată singur, ca atâția bărbați care își asumă responsabilitățile. Dar se știe că astfel de oameni sunt buni doar la a-și da pantalonii jos, după care consecințele trebuie gestionate de altcineva”, a scris altcineva.

„Mare respect pentru această mamă, o femeie măreață”, a lăudat-o o altă persoană.

„O femeie mare și un bărbat mic. Dar de ce? De ce să nu ai alături un bărbat cu o inimă la fel de mare ca a ei? Dacă e adevărat că atragem ceea ce suntem, de ce poveștile femeilor sunt întotdeauna cu sens unic?”, a mai precizat o femeie.