17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Nu are mâini și picioare, dar și-a crescut singur cele două copile. Povestea incredibilă a lui Pablo Acuña

Must Read

Nu are mâini și picioare, dar și-a crescut singur cele două copile. Povestea incredibilă a lui Pablo Acuña, un bărbat de 56 de ani care locuiește în Paraguay, a făcut înconjurul lumii. 

Bărbatul s-a născut cu malformații grave din cauza unei boli congenitale din cauza căreia membrele sale nu s-au putut dezvolta, astfel că s-a confruntat cu obstacole uriașe de-a lungul vieții.

Pablo Acuña a avut mereu nevoie de asistență, iar mama sa, Ignacia Del Valle, i-a fost alături în fiecare clipă.

”Mi-am dat seama, încă de când fiul meu avea o vârstă fragedă, că nu creștea suficient. A stat în spital timp de două-trei luni, iar apoi tatăl lui l-a adus de acolo exact așa cum îl lăsase. El trăiește practic în roaba sa, care este precum picioarele sale, chiar doarme în ea, spune că se simte mai confortabil acolo”, povestește mama lui Pablo Acuña.

Povestea incredibilă a lui Pablo Acuña

Pablo Acuña a devenit tatăl a două fete. Însă, mama celor două fete i-a abandonat pe toți, după cum a dezvăluit chiar una dintre fiicele sale. ”Când aveam vârsta de patru luni, mama ne-a abandonat. Eu am 26 de ani, iar sora mea are 29… Tatăl meu și bunica mea au avut grijă de noi”.

Una dintre cele două fiice, Elida, a plecat la un moment dat în Argentina, însă, pentru că bunica sa nu mai putea să aibă permanent grijă de tatăl ei din cauza vârstei înaintate, având peste 90 de ani, a revenit în localitatea natală din Paraguay.

Într-un interviu pentru o televiziune, Elida a ținut să vorbească despre tatăl ei. Tânăra a explicat că, deși acesta nu a mers niciodată la școală, este înțelept, inteligent și că i-a dat mereu sfaturi bune. Mai mult decât atât, a menționat că îl consideră „universul” ei, confidentul ei și cel mai bun prieten: ”Tatăl meu este universul meu, este prietenul meu, confidentul meu. El este cel mai bun tată din lume. De aceea mi-am abandonat viața din Argentina și m-am întors aici. Ca să pot avea grijă de el, întrucât bunica mea nu mai poate întrucât este foarte bătrână”, a povestit tânăra, conform news.amomama.com, citată de qbebe.ro.