18.2 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia: „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu!”

Must Read

Fiul lui Horia Brenciu a împlinit vârsta de 9 ani. Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a postat mai multe fotografii cu Toma, în dreptul cărora a scris o urare emoționantă. Băiețelul a fost adoptat de artist și soția lui înainte să vină pe lume, iar povestea este una de-a dreptul impresionantă. Iată cum arată acum fiul adoptiv al lui Horia Brenciu!

Cu ocazia zilei de naștere a lui Toma, Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, i-au transmis urări pe rețelele de socializare. Băiețelul a fost înfiat în anul 2014, însă anunțul a fost făcut de prezentatorul TV abia doi ani mai târziu, în prima ediţie a emisiunii Uniplay’, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

Pe contul personal de Instagram, Horia Brenciu i-a făcut o urare fiului său, Toma, care a împlinit vârsta de 9 ani. Artistul a publicat mai multe imagini cu băiețelul, surprinzând unele dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună.

„E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu tata!’, a scris artistul pe rețelele de socializare.

În decembrie 2016, Horia Brenciu a susprins pe toată lumea atunci când a anunțat că el și soția lui au adoptat un copil.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele’, a spus, la acea vreme, prezentatorul TV.