20.3 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată: „Am avut 6 fertilizări și nu am avut succes cu niciuna”

Must Read

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată. Azi, se consideră o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie frumoasă alături Tavi Clonda și cele două fetițe pe care și le-a dorit foarte mult. Înainte să le aibă pe fete, vedeta a trecut prin momente dificile, timp de câțiva ani.

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată. La doar 20 de ani, rămăsese gravidă, dar, din păcate, a pierdut sarciana, iar după mai mulți ani, mai pierduse încă una cu Tavi Clonda, soțul ei.

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată

Își dorea foarte tare măcar un copil și a făcut tot posibilul să se întâmple. Gabriela Cristea a dezvăluit că în doar un an a făcut cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima cedând psihic. În momentul în care s-a resemnat că poate nu este dat să aibă copii, prezentatoarea a rămas gravidă cu prima fetiță, Victoria.

„Am făcut într-un an cinci sau șase (fertilizări in vitro) și nu am avut succes cu niciuna. Și când am făcut-o pe ultima nu am mai putut, am cedat psihic și am zis gata.

Și practic i-am zis soțului meu (n.r. Tavi Clonda) aici ne oprim că nu mai pot, hai să ne luăm un răgaz. El m-a susținut 100% și, în momentul în care nu ne-am mai concetrat pe chestia asta, am rămas gravidă natural.

Am mai fost de două ori însărcinată, o dată pe la aproape de 20 de ani, dar sarcina nu era una viabilă, și am mai pierdut o sarcină cu Tavi”, a dezvăluit Gabriela Cristea în podcastul lui Cătălin Măruță.