26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale, în momentul în care Eliza a întrebat cine e tatăl ei: „A avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”

Must Read

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu 19 ani, după ce a născut-o pe fiica ei, la vârsta de 66 de ani. Eliza a fost crescută cu multă dragoste şi dedicare de mama ei, însă la un moment dat a dorit să afle câteva lucruri şi despre tatăl său. La momentul respectiv, femeia a decis să nu îi spună adevărul pentru a nu o face să sufere.

Adriana Iliescu a povestit în cadrul unui interviu mai vechi că prima discuţie despre tatăl Elizei a fost un moment greu pentru ea. La început i-a explicat Elizei că nu și-a cunoscut tatăl niciodată, pentru că acesta ar lucra în străinătate. De altfel, aceasta i-a zis nu doar că presupusul tată este peste hotare, ci chiar și bunicii.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a povestit Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani.

Eliza a aflat în cele din urmă adevărul

În cele din urmă, Adriana Iliescu și-a luat inima în dinți și i-a spus adevărul Elizei. Vestea că nu-și va cunoaște tatăl niciodată a întristat-o profund pe Eliza, care a început să plângă. Ulterior, tânăra care în prezent are 19 ani a înţeles exact situaţia şi nu a condamnat-o pe mama ei.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, a povestit o sursă apropiată familiei, potrivit RTV.