21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Daniel Borgovan s-a trezit din comă. Fostul campion la box a trecut pe lângă moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate de doi frați chemaţi de iubită

Must Read

Fărâma de speranță care i-a salvat viața. Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu brutalitate de doi frați, după o ceartă cu iubita, s-a trezit din comă. Tânărul de 30 de ani și-a recunoscut antrenorul și l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze, ca un adevărat campion. Daniel a fost la un pas de moarte, după ce fusese bătut cu bestialitate în apartamentul lui şi apoi ar fi căzut pe scări, de la etajul patru la trei.

Daniel ar fi avut un conflict cu iubita lui, cu care are un fiu de câteva luni. Femeia ar fi chemat nişte cunoştinţe în ajutor, care l-au bătut crunt pe sportiv, crede familia lui. Suspecți ar fi doi frați, care au venit după ce au fost sunați de iubita tânărului. Surse apropiate anchetei spun că erau la fața locului când au intervenit medicii şi poliţiştii.

Daniel Borgovan s-a trezit din comă

După drama campionului, familia și prietenii lui au stat zile la rând în fața spitalului în care este internat și în fața Tribunalului Bistrița-Năsăud, asta pentru că voiau să se facă dreptate. Familia nu a crezut nicio secundă în varianta accidentului.

“Mişeleşte l-au lovit. El nu a căzut de la etajul 4 până la etajul 3. Sigur l-au tras din apartament, s-au speriat, l-au tras acolo să-i însceneze totul”, spune un bărbat. “Mi-o distrus copilul, mi-a nenorocit copilul”, a declarat mama victiei.