17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

„După zece minute am auzit ţipând”. Filmul tragediei din Boteşti, în Argeș, unde soția primarului, mamă a trei copii, și-a luat viața la 32 de ani

Must Read

Tragedie în Boteşti, Argeş. Soţia primarului din localitate a fost găsită spânzurată, în propria locuinţă. Femeia de 32 de ani, era singură acasă când un gând înfiorător a împins-o spre moarte. Cei doi aveau trei copii, însă soţia suferea de o bună perioadă de timp de depresie. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Vecinii din zonă sunt şocaţi de vestea cruntă şi nu se aşteptau nicio clipă ca familia să treacă prin astfel de momente: “Eu am văzut-o la ora 10 fix, a intrat în casă. A lăsat uşa deschisă la maşină şi din două în două trepte sărea. Şi după 10 minute am auzit ţipând”, spune o localnică.

Femeia ar fi aşteptat să rămână singură în casă pentru a recurge la gestul extrem. A fost găsită fără suflare după doar zece minute de către soacra sa, care a anunţat imediat autorităţile.

În urmă cu o zi, au petrecut de Sf. Mihail şi Gavril, şi nu a dat nici un semn că e ceva în neregulă cu ea. “Nu ştiu ce a împins-o că păreau nişte oameni… o pereche nemaipomenit de frumoasă, cu trei copii, tinerică. Ieri, a sărbătorit ziua bărbatului ei de naştere, iar astăzi ceva a împins-o aici. Vorba aceea, nu că a fost un accident. Deci a vrut să moară”, mărturisește o vecină.

Ioana suferea de depresie de mulți ani

Soţia primarului suferea de depresie de mulţi ani, o boală care nu a fost tratată la timp.

“Ioana era într-o depresie, care depresie nu s-a întâmplat peste noapte. Are un bagaj din copilăria ei care a fost nevindecat”, a declarat un apropiat al familiei.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanţele exacte ale decesului.