20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Theo Rose cere ajutor pentru băiețelul Sasha Bogdan. Copilul a fost diagnosticat cu cancer

Must Read

Theo Rose cere ajutor pe rețelele de socializare pentru băiețelul Sasha Bogdan. Copilul în vârstă de 2 ani a fost diagnosticat cu cancer și poartă același nume ca băiețelul ei.

Theo Rose a devenit mămică de curând, iar orice știre despre copii care au nevoie de ajutor o emoționează profund. Astfel, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj. Actrița din Clanul cere ajutorul oamenilor pentru un băiețel în vârstă de doi ani, Sasha Bogdan. Cel mic a fost diagnosticat cu cancer, având o tumoare neuroblastom retroperitomeala stângă, de diferite dimensiuni, localizat pe vasele de sânge.

Copilul din Cluj-Napoca are nevoie de tratament în străinătate, dar părinții nu își pot permite suma de 500.000 de euro și au nevoie de ajutor financiar. În acest sens, au pus la dispoziție mai multe modalități de plată pentru cei care doresc să doneze.

Cu o comunitate atât de mare, și-a pus bazele în fanii săi, pentru a reuși, așa cum a spus chiar ea: „Să ajutăm un Sasha mic”

Theo Rose a născut. Artista și Anghel Damian au devenit părinți de băiat

Artista a împărtășit vestea cea mare pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva minute: „E aici. Îl țin în brațe. E superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”. Vestea că Theo Rose a devenit oficial mamă s-a împrăștiat imediat pe rețelele sociale, iar fanii s-au grăbit să o felicite pe artistă.