26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Situație halucinantă la un liceu din Constanța: O profesoară de română a venit beată la școală. A căzut peste niște mașini parcate în fața școlii

Must Read

Situație halucinantă la un liceu din Constanța. O profesoară de română a venit în stare de ebrietate la școală.

Femeia abia se ținea pe picioare, iar atunci când a încercat să urce pe treptele de la intrarea profesorilor, s-a prăbușit și a căzut peste niște mașini parcare în fața unității de învățământ.

În stare de ebrietate la școală

Inițial, colegii profesoarei de Limba și Literatură Română au crezut că acesteia i s-a făcut, însă atunci când s-au apropiat de ea și-au dat seama că altul este motivul „amețelii”. Dascălul mirosea a alcool de la distanță. Profesoara a fost condusă în biroul directorului Colegiului “Mihai Eminescu”, unul dintre cele mai bine cotate unități de învățământ din județul Constanța, iar acesta i-a sunat soțul să vină să o ia și să o conducă acasă.

Cel mai probabil, profesoara va fi sancționată de conducerea liceului în care predă.

Prima dată, colegii ei au crezut că i s-a făcut rău, însă, în momentul în care au venit să o ajute să se ridice, au constatat că emana halenă alcoolică.

Profesoara a fost dusă în biroul directorului unității de învățământ, a fost anunțată familia, iar soțul a venit să o conducă acasă.

Contactat telefonic, inspectorul general al ISJ Constanța, Sorin Mihai a spus că a fost informat despre incident, de conducerea liceului că profesoara de română a venit „într-o stare specială” să le predea elevilor.

„Din discuția purtată cu cei din conducerea unității reiese că a mai existat un incident anul trecut, tot cu doamna profesoară, în urmă căruia a fost în concediu fără plata în perioada 19 septembrie 2022- 31 august 2023. Cu privire la incidentul de astăzi, de luni se va declanșa o cercetare disciplinară la nivelul colegiului”, a afirmat inspectorul general Sorin Mihai.