17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Tratamentele miraculoase ale parintelui Arsenie Boca

Must Read

Parintele Arsenie Boca a reusit sa trateze oameni care sufereau de afectiuni grave prin puterea credintei. O femeie din Sibiu marturiseste ca acesta a prevestit venirea unor vremuri mai grele si a spus sa faca semnul crucii peste orice aliment pe care il consuma pentru a o pazi de orice impuritate inclusiv de otrava deoarece Sfanta Cruce va anula tot ce este otravit.

Cand o femeie i-a spus parintelui Arsenie Boca ce trebuie sa faca pentru a scapa de pietre la fiere, acesta a indrumat-o sa nu mearga la operatie ci sa bea timp de 2-3 luni ceai de limba cerbului cu coaja de portocala si apoi sa mearga la control. Acest ceai ajuta la transformarea pietrelor la fiere in nisip pentru a fi eliminate pe cale naturala. Parintele stia medicina si ii invata pe oameni cum sa se trateze de diverse afectiuni pe cale naturala. De exemplu pentru caderea parului parintele recomanda spalarea cu galbenus de ou si ulei de richin si apoi clatirea cu otet de mere. Pentru un alt pacient care suferea de o afectiune grava la plamani, Arsenie Boca i-a spus sa ia hrean plamadit cu miere de albine pentru a se face bine. Acesta sustinea ca facatorul cerului si a pamantului va putea repara mici afectiuni ale corpului. De aceea tot timpul ajuta oamenii sa isi trateze bolile in mod natural.

O batranica din Fagaras a venit la parinte pentru a o ajuta sa scape de cataracta, aceasta a vazut care era afectiune femeii si i-a spus sa foloseasca primvara seva din vita de vie si sa isi puna cateva picaturi in ochi cu pipeta, dupa mai mult timp femeia a scapat de cataracta prin acest tratament miraculos. O alta fetita din comuna Lisa a fost tratata de o afectiune la ochi doar cu apa sfintita deoarece parintele stia ce anume sa recomande in fucntie de bolile pe care le intalnea.

Cand o fata oloaga din Ardeal a venit la parintele Arsenie Boca impreuna cu parintii sai cautand tratament, acesta a reusit sa o faca sa meara in biserica cu multe rugaciuni si cu credinta. Insa i-a spus sa nu mearga la baluri cat va trai insa cand aceatsa a implinit 15 ani a mers la un bal si fiindca nu a indeplinit promisiunea pe care i-o facuse parintelui fata a murit la scurt timp dupa. Parintele isi gasea salasul in natura, singuratate iar stiinta si-o lua din credinta.

Sfaturile medicale ale parintelui au fost recunoscute si de un mare medic endocrinolog din Ramnicu Valcea. Parintele spunea ca o afectiune precum cancerul vine ca reactie la desfranarea trupului, cancerul fiind ca o anarhie celulara. Acesta sustinea ca bolile vin de la minte, de la suflet si de la dezechilibrul mental, cei care fac cancer nu postesc niciodata iar cei bolnavi trebuie sa tine regimul specific pentru boala in loc de post. Parintele Arsenie Boca spunea ca orice problema am intampina putem gasi rezolvare daca spunem de 9 ori rugaciunea Tatal Nostru.