23.2 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

Stai departe de ele dacă nu vrei probleme mari:

Must Read

Zodii răzbunătoare. La nervi și supărare cu toții reacționăm, dar asta nu înseamnă că nu trecem peste, sau nu acceptăm scuzele interlocutorului, dacă ne sunt adresate.

Există câteva zodii pentru care cuvântul – scuze- nu are absolut nicio însemnătate. Dacă le-ai greșit, nu numai că nu vor uita și nu te vor ierta, dar se vor răzbuna pe tine când îți va fi lumea mai dragă.

Cele mai răzbunătoare zodii

Nativii care nu iartă cu ușurință și se vor răzbuna dacă le-ai greșit grav sunt: Gemenii, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Gemeni – zodie răzbunătoare.

Dacă i-ai greșit unui geamăn, așteaptă-te la consecințe de lungă durată. Pe moment îți vor da impresia că nu sunt supărați și că totul este bine între voi, dar de fapt, doar așteaptă ocazia să-ți plătească cu aceeași monedă. Gemenii nu uită cine le-a făcut rău. Pe cât de prietenoși sunt, pe atât de răzbunători se vor dovedi a fi când le trădezi încrederea.

Scorpion – zodie răzbunătoare.

Nativii acestui semn zodiacal sunt destul de controversați când vine vorba de reacția la nervi/supărare. Cei mai mulți dintre ei se abțin foarte mult atunci când cineva sau ceva îi supără. Se vede pe chipul lor când ceva îi deranjează, dar de aici și până la reacția la nervi e cale lungă. Partea mai puțin plăcută la această zodie este că adună nemulțumirile și la un moment dat pur și simplu explodează. Tac până la un punct, dar te așteaptă la cotitură. Atunci să te ferești din calea lor! Îți vor aminti fiecare cuvânt pe care l-au spus, fiecare reacție, fiecare lucru făcut greșit la adresa lor.

Săgetător – zodie răzbunătoare.

Nativii zodiei Săgetător nu au reacții dure la nervi, însă sunt recunoscuți pentru faptul că țin la supărare. Au o inimă mare, sunt loiali și se mâhnesc cumplit când cineva le dezamăgește așteptările. Te fac să te simți prost pentru faptul că i-ai supărat.

Vărsător – zodie răzbunătoare.

Vărsătorii nu suportă să fie trădați, nu acceptă minciuna și nu fac compromisuri de niciun fel. Nu le place să iasă în evidență, dar cine ajunge să îi cunoască cu adevărat știe că țin la principiile lor și sunt persoane pe care te poți baza oricând. Nu le place scandalul, iar dacă îi aduci în mijlocul unui conflict, nu te vor ierta niciodată.