16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

„Culmea sărăciei”. Bătaie pe haine SH la deschiderea unui magazin în Alexandria, Teleorman.

Must Read

Mai mulți oameni din Alexandria au așteptat cu nerăbdare deschiderea unui magazin second hand din oraș. Când s-a  deschis ușa, hainele la mână a doua au fost luate cu asalt de teleormăneni.

Județul Teleorman este pe podium în privința unui fapt negativ. Acesta se clasează printre județele codașe în privința celor mai mici creșteri salariale de anul trecut, alături de Tulcea și Vrancea. În aceste județe, un angajat abia ajunge să câștige 3.200 de lei net lunar.

În Teleorman, anul trecut, salariile au crescut cu doar 12%. Asta în condițiile în care rata anuală a inflaţiei a sărit de 15%.

Capitala şi judeţele Cluj şi Timiş conduc clasamentul celor mai mari salarii medii nete din economia locală, după cum arată datele de la Institutul Naţional de Statistică (INS).

„Culmea sărăciei: Bătaie pe țoale second hand la deschiderea unui magazin SH din Alexandria„, este mesajul care însoțește video-ul postat pe pagina de facebook Alexandria Teleorman

Comentariile ironice nu au întârziat să apară

„Poftim nivel de cultura 😂”

„Cel mai bun barometru al nivelului nostru de trai, fără centre specializate în sondaj. Politicienii într-o lume, populația în altă lume.”

„La SH și cele pe care le crezi,,doamne” când le întâlnești pe stradă 🙄😁😏”

„La ce se îngrămădesc oamenii ăștia,la”boarfe”? Sunt pe toate drumurile.Mai mare rușinea fraților.”

Săracul județ bogat

Teleormanul este pol al sărăciei, o treime dintre locuitori sunt pensionari, aici este cea mai săracă localitate din țară, iar în ultimii ani, un sfert din populația județului a plecat în altă parte. Votul în Teleorman este de vânzare.

Deși are un pământ bun pentru agricultură și este mărginit de Dunăre, județul Teleorman este unul foarte sărac, din care mulți locuitori pleacă.

Locul are un potențial uriaș. Aici este unul dintre cele mai bune pământuri pentru agricultură, 450 de mii de hectare în total, din Dunărea care brăzdează tot sudul județului se poate iriga, în porturi s-ar putea face comerț și turism.

La următoarele alegeri sperăm ca teleormănenii să aleagă orice altceva, nu uleiul și gălețile!