22.1 C
Iași
marți, mai 7, 2024

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, secretul unei relații fericite „pe timp de noapte”: „Avem o regulă”

Must Read

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de mulți ani, ei participând împreună și la America Express, acolo unde le-a fost pusă la încercare foarte mult relația. Deși totul era filmat, având în vedere programul foarte încărcat pe care îl au deja amândoi, călătoria în America de Sud a fost mai mult ca o vacanță pe care au putut s-o petreacă în doi.

„Care mic dejun la pat? Eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă’, dezvăluie Doina Teodoru, notează Viva.

De asemenea, după cum a mai zis și Doina cu alte ocazii, amândoi au un program foarte încărcat, mai ales că atunci când ajunge acasă „cade lată”:

„Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele. Sunt căsătorită deja, în serial. Frederico, regizorul serialului s-a gândit să mă mărite. Avem câte 12 ore de filmare’, mai spune, cu umor, iubita lui Cătălin Scărlătescu.

În cadrul comeptiției din America, Doina spune că relația ei cu Chef Scărlătescu s-a legat și mai tare, fiind nevoiți să își cunoască foarte bine abilitățile și slăbiciunile.

„Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie. Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt, amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit playtech.

Ce a observat Doina Teodoru la Cătălin Scărlătescu

Cu ocazia altui interviu, Doina le-a spus jurnaliștilor că iubirea și respectul sunt cele mai importante aspecte în coeziunea de cuplu, dar nimeni nu poate neglija și personalitatea partenerului, un element-cheie pentru armonia dorită. Ea mărturisește că perechea sa are un temperament destul de vulcanic.

”Iubirea! (nr. o țină alături de Cătălin Scărlătescu) Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV”, a spus Doina Teodoru, conform Ciao.

Multe cupluri din România aleg să țină banii la comun, însă Doina și Cătălin aleg să își vadă fiecare de buzunarul său, lucru care nu este nemaiîntâlnit. Problema lor reală este, de fapt, timpul alocat cumpărăturilor și al cheltuielilor.

”La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!”, a mai adăugat actrița, potrivit sursei menționate.