-1.8 C
Iași
vineri, decembrie 8, 2023

Iuliana Tudor este în doliu! Mama vedetei a încetat din viață

Must Read

Iuliana Tudor este în doliu! Mama vedetei de televiziune a încetat din viață în urmă cu câteva zile.

Anunțul extrem de trist a fost făcut chiar de prezentatoarea de televiziune care a scris pe rețelele socializare despre durerea sa. Decesul ar survenit brusc și total neașteptat, pe data de 8 noiembrie – chiar în ziua de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril – în urma unui stop cardiac. Mama Iulianei Tudor avea 69 de ani.

”Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea.

A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David”, a transmis Iuliana Tudor pe contul său de pe o rețea de socializare.

Iuliana Tudor: ”Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă”

Vedeta de televiziune a subliniat faptul că cea care i-a dat viață a fost o femeie extrem de puternică.

”Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face!

Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! Dumnezeu să o odihnească!”, a mai spus Iuliana Tudor.

Foto: Facebook Iuliana Tudor