21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Priviti aceste domnisoare de onoare…ele au surprins invitatii de la nunta cu un dans special!

Must Read

Priviti ce surpriza au oferit 8 domnisoare de onoare impreuna cu mireasa. Dansul realizat de acestea cu certitudine va va cuceri. 

Intotdeauna am spus ca nuntile sunt doar zilele acelea in care totul este planificat si nu va asteptati la nicio surpriza. Dupa luni si luni de pregatire, probabil nu este cea mai buna idee sa schimbi ceva in ziua cea mare, dar exista intotdeauna o exceptie de la regula. Daca aveti de gand sa pregatiti o surpiza la nunta voastra, atunci va rog sa vizionati videoclipul de mai jos.

De la spectacolul uimitor in care mireasa si tatal sau ii canta mirelui o melodie pe care cu siguranta nu o va uita, oportunitatile de la va trata oaspetii cu ceva in plus sunt cu adevarat nelimitate. In filmuletul de mai jos, putem vedea o mireasa care ofera un dans special impreuna cu acele domnisoare de onoare, care sunt cele mai bune prietene ale ei.

Mireasa Collen C poate fi vazuta pe ringul de dans, unde i se alatura cele 8 domnisoare de onoare. In timp ce sotul ei si ceilalti invitati privesc aceasta surpriza placuta, aceste tinere doamne danseaza pe melodiile de la The Beach Boys, The Spice Girls, Michael Jackson, Rihanna si The Beatles. La aceste melodii, mireasa a adaugat si melodia „barbie Girl”, pentru a completa acest frumos moment.

Cu siguranta si mirele si-ar fi dorit sa danseze in acest fel. Asadar, mireasa si cele 8 domnisoare de onoare au impresionat toti invitatii prin dansul senzational pe care l-au realizat. O surpriza atat de placuta cu toti ne-am dori sa vedem mai des la nunti!

 

Cu siguranta veti fi incantati de aceasta surpiza – va rog sa impartasiti acest moment atat de placut pe care aceste minunate domnisoare de onoare ni l-au oferit, reusind sa ne aduca un zambet pe fata!