-1.8 C
Iași
vineri, decembrie 8, 2023

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au concediat 5 bone până acum: „Suntem la a șasea bonă, noi nu suntem pretențioși, în schimb sunt bonele”

Must Read

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au reușit să găsească în cele din urmă o bonă potrivită pentru băiatul lor, Tiago.

„Noi avem bonă, în sfârșit ne-am găsit și bonă. Eu în mare parte sunt acasă cam toată ziua, când nu este bona, este mama mea, avem o armată de oameni în jurul lui. Suntem la a șasea bonă, noi nu suntem pretențioși, în schimb sunt bonele.

Au fost pretențioase, am avut niște probleme cu ele, dar acum suntem bine”, a declarat Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru emisiunea prezentată de Cristi Brancu, potrivit wowbiz.ro.

Acum o lună, Dani Oțil era în căutarea unei noi bone pentru băiețelul său, iar în cele din urmă o persoană i-a atras atenția. Însă, confuziile au apărut atunci când a văzut că este o persoană discretă pe rețelele de socializare, care nu se expune prin fotografii. De asemenea, i-a demonstrat că este potrivită pentru copilul său, chiar dacă nu are experiență în acest sens.

”Am primit o lecție vara trecută. Ne părăsise o bonă li am încercat măcar pentru vară să găsim un ajutor, pentru că ne era destul de greu. Am primit un mesaj de la o fată pe Instagram. Mi s-a părut ciudat și nu înțelegeam de ce are doar șase poze.

Eu cum vorbesc aproape cu toată lumea care e coerentă și nu mă înjură foarte tare, îi scriu înapoi și îi zic: Uite care este treaba. Eu înțeleg că vrei să lucrezi la noi, mi-a plăcut sinceritatea ta, putem face un videocall?

O sun, zice: O să încep cu începutul, noi suntem pocăiți, vă deranjează? Nu. Dupaia m-a deranjat că i-am cerut să îmi dea o bere din frigider și a zis că nu atinge berea.”, a dezvăluit Dani Oțil, în podcastul lui Damian Drăghici, conform spynews.