20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Oreste: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele”

Must Read

Oreste Teodorescu a renunțat la lumea televiziunilor și s-a retras la țară, aproape de București. Acest lucru l-a salvat, spune el.

Nu îi pare rău deloc că a abandonat Bucureștiul, ci din contră, se simte mult mai bine acum, alături de soția sa. Trebuie menționat faptul că după ce au renunțat la Capitală, cei doi au locuit aproape doi ani în satul Fundeni, Călărași, alături de socrii lor. Pe de altă parte, în momentul în care familia lor s-a mărit, a fost nevoie de o casă mai mare și asta s-a și întâmplat, povestește jurnalistul.

”Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin.

Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a povestit Oreste, conform Fanatik.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!

Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, a mai povestit Oreste, potrivit Libertatea.