22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Mihaela Rădulescu, drama care a marcat-o pe viață. Vedeta și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

Must Read

Mihaela Rădulescu (54 de ani) este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului vedeta a reușit să îi cucerească pe telespectatori datorită proiectelor de mare succes din care a făcut parte. Chiar și după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, șatena a fost în continuare urmărită de fanii ei, curioși să afle ce se mai întâmplă în viața ei. În cadrul unui interviu, vedeta de la ProTv și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul care i-a lăsat o rană adâncă în suflet. Iată despre ce este vorba.

Toată lumea a auzit măcar o dată numele Mihaelei Rădulescu. Despre cariera acesteia se știu foarte multe lucruri. Apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața celor care o urmăresc, dar până acum, nimeni nu știa ce drama ascunde în suflet. La doar 18 ani, șatena a pierdut un copil. Tragedia a avut loc la scurt timp după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”.

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, spunea Mihaela Rădulescu la vremea respectivă, relatează click.ro

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare

După mai mulți ani de la acest moment, vedeta a rămas din nou însărcinată. Despre fiul său, Ayan are mereu numai cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu povestea că nu l-a crescut într-un mod foarte strict.

I-a dat mereu multă libertate pentru că și-a dorit ca băiatul să facă singur diferența între bine și rău. Din acest motiv, la vârsta de doar 14 ani l-a dus într-un centru de dezintoxicare pentru ca acesta să vadă efectul drogurilor.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe YouTube.