20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Adevăratul motiv pentru care Chefi la cuțite nu se mai face. Mona Segall s-a dat de gol: „Am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim”

Must Read

Comunicatul de presă de la Antena 1 de zilele trecute a luat toți fanii emisiunii Chefi la cuțite prin surprindere. În el se arăta cum că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au dat demisia de la cârma cooking show-ului.

Vestea că cei trei chefi iubiți de români pleacă de la Antena 1 a făcut vâlvă în mediul online. În comunicatul de presă de la Intact Media scrie că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pleacă pe fondul oboselii. S-au vehiculat multe nume de chefi care ar veni în locul celor trei, însă nimic nu este concret până în momentul de față. Se crede chiar că emisiunea Chefi la cuțite nu se va mai face.

Adevăratul motiv pentru care Chefi la cuțite nu se mai face

Mai mult, acest lucru este întărit de spusele producătoarei, Mona Segall, care a dat un interviu în urmă cu ceva timp lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim. Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că… pe modelul Românii au Talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează. Și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență”, a spus Mona Segall.

Mona Segall s-a dat de gol

Așadar, Mihai Morar și-a întrebat invitata în podcast dacă show-urile culinare, în general, au legătură cu mâncarea. Mona Segall a explicat că pentru unii dintre telespectatori reprezintă un aspect important. Totodată, a mărturisit că nu empatizează foarte mult cu telespectatorii care privesc show-ul doar pentru mâncare.

„Pentru unii spectatori contează foarte mult, pentru că sunt unii care se uită pentru asta și care gătesc. Dar nu pot să empatizez foarte tare cu ei pentru că eu nu gătesc, și nu știu și nu mă pricep nici acum. Și atunci, eu încerc să vin cu toate celelalte ingrediente care înseamnă un show de divertisment”, a mai spus Mona Segall, în podcastul Fain&Simplu, moderat de Mihai Morar.

Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite, dezvăluire la Antena 1

Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite a făcut o dezvăluire la Antena 1, în semifinala sezonului 12. Cum a reacționat mama ei când i-a prezentat iubita.

Încă din preselecții, Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite a vorbit despre familia ei. Tânăra concurentă din echipa Amanitei Regale a venit însoțită de bunica ei care a jucat un rol important în cariera ei de bucătar. Mai mult decât atât bunica a fost cea care s-a înscris în competiție. Însă din cauza unei accidentări nu a mai putut participa și astfel a înlocuit-o tânăra.

Iată ce a explicat în mediul online, alături de o serie de poze adorabile din copilărie, alături de cea care i-a dat viață.

„Știu că așteptați in această seară să o vedeți cu toții pe bunica, dar vreau să împărtășesc cu voi câte ceva despre mama. Citește tot articolul aici.

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. De mic, povestește el, s-a îndrăgostit de bucătărie, iar talentul l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc. Citește tot articolul aici.

Mona Segall aruncă bomba! Nu mai vrea să facă America Express

Mona Segall aruncă bomba! Producătoarea de la Antena 1 nu mai vrea să facă America Express. Decizia a fost luată după ultima experiență avută pe continentul american.

Mona Segall dorește să renunțe definitiv la America Express. Proaspăt întoarsă cu echipa de la ultimele filmări, producătoarea TV s-a convins că nu dorește să se mai întoarcă în Columbia și Argentina. Se pare că, experiența din sezonul ce va urma în această toamnă pe TV, la Antena 1, nu a fost una foarte bună.

Mona Segall declară că nu mai dorește să treacă prin ce a experimentat ultima dată. Și-a pus atât echipa în perciol, cât și concurenții. Se pare că au fost la limita pericolului, deși au avut o securitate bine pusă la punct. Producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express. Pentru că acolo unde lucrurile se întâmplă în siguranță.