20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Câți bani câștigă copiii Andreei Esca pentru participarea la „America Express”.„Când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”

Must Read

Alexia Eram și fratele său mai mic, Aris Melkior, se numără printre participanții la „America Express” , sezonul 2. Cei doi frați au demonstrat că știu cum să lucreze ca o echipă și cum să ajungă la un compromis atunci când situația cere acest lucru.

„După America Express ne-am unit foarte mult. Când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”, a povestit Alexia Eram, potrivit TV Mania.

Conform celor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au primit câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, așadar în mod cert frații și-au rotunjit consistent veniturile de pe urma concursului.

Fanii emisiunii „America Express” au observat că există anumite momente când Alexia și Aris preferă să discute în limba franceză, nu în limba română. Explicația este una mai simplă decât am crede, însă, și nu are legătură cu vreo strategie secretă a fraților.

Tatăl lor, Alexandre Eram este de origine franceză, iar el și-a dorit nespus ca cei doi copii ai săi să cunoască limba lui nativă. Alexia și Aris au învățat franceză încă de la o vârstă fragedă și au urmat cursurile unui liceu cu predare în limba franceză. Așadar, le este lejer să comunice în limba nativă a tatălui lor atunci când au de dezbătut un subiect.

Iulia Albu, în război cu Alexia Eram. „Puteam să murim toți în momentul ăla”

Iulia Albu a declarat că putea să moară din cauza Alexiei Eram. În ultimul episod America Express echipele s-au întrecut pentru cea de-a doua imunitate a acestei etape a competiției, dar și pentru un bilet în Ecuador. Concurenții au fost nevoiți să găsească un șofer cu o mașină și să ajungă la Bordo, acolo unde îi aștepta Irina Fodor.

Drumul spre destinație a fost aglomerat și blocat din cauza unei alunecări de teren. Concurenții erau panicați că nu ajung la timp la Bordo și că pierd proba. În trafic, Aris și Alexia Eram au observat că Iulia Albu și iubitul său i-au depășit. La scurt timp, fiica Andreei Esca a luat o decizie drastică pentru a o întrece pe creatoarea de modă.

„Alexia Eram: În față?!

Alexia: În fața noastră acum?

Alexia: Băi, dar ce face? Stă și… Se poate un pic mai repede, vă rog?”, au spus Aris și Alexia.

Șoferul a ascultat-o pe Alexia Eram, a uitat de regulile de circulație și a depășit coloana de mașini. Iulia Albu s-a speriat foarte tare când a văzut că fiica Andreei Esca încearcă să o depășească. Aceasta a declarat că putea să moară din cauza ei și că nu este normal să faci așa ceva.

„Iulia Albu: Ne-au depășit Alexia cu Aris.

Mike: Nu ne-au depășit!

Iulia Albu: Ba da, s-au băgat în față, acolo. Mi s-a părut de o imprudență…

Mike: Nu conducea ea, deci nu este o imprudență foarte mare.

Iulia Albu: Ea nu ar trebui să mai facă lucruri de genul ăsta, fiindcă își riscă viața lor.

Mike: Poate ea i-a spus că sunt într-o cursă și șoferul a condus imprudent, n-ai de ce să spui tu că Alexia.

Iulia Albu: Eu știu, i-am văzut și în alte momente în cursă, știm că sunt puțin grăbiți, și noi suntem…

Mike: Tot timpul trebuie să facem comentarii, iubire.

Iulia Albu: Da, iubire, așa vreau să fac eu comentarii, pentru că s-a întâmplat și puteam să murim toți în momentul ăla. Eu consider că nu este okay să faci asta în timpul cursei”, a fost discuția dintre creatiarea de modă și iubitul ei la America Express, de pe Antena 1, conform Evenimentul Zilei.