22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Turist străin în România: „O țară fantastică, voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia”

Must Read

Într-un recent periplu prin România, Jairo, un pasionat turist originar din Costa Rica, a descris cu entuziasm experiența sa, punând în lumina reflectoarelor frumusețea și diversitatea țării noastre. Cu o dragoste evidentă pentru România, Jairo a împărtășit detaliile călătoriei sale, captivând cititorii cu povestea sa.

Turistul a revenit în România după șase ani, vizitând nu doar Bucureștiul, ci și pitoreasca regiune a Transilvaniei.

Printre locurile vizitate se numără și cunoscutul Castel Bran, legat de legenda lui Dracula. Acesta a fost atras de atmosfera vibrantă a vieții de noapte și de deliciile culinare locale, mărturisind că ar reveni în România de nenumărate ori.

Cu toate acestea, aventura sa a început cu o mică neplăcere la Aeroportul Internațional Henri Coandă, unde procedurile de imigrare s-au dovedit a fi surprinzător de riguroase. Oficialii vamali l-au întrebat pe Jairo despre scopul vizitei, durata șederii și suma de bani pe care o avea asupra sa, solicitând chiar și să vadă rezervările de cazare pentru fiecare noapte petrecută în țară.

Această cerință neașteptată a încetinit procesul de intrare în țară, dar nu a diminuat entuziasmul călătorului străin.

După ce a trecut de controlul Poliției de Frontieră, Jairo și însoțitorii săi au luat trenul spre oraș, continuându-și călătoria spre cazarea lor în București.

Jairo a petrecut cinci nopți în România, vizitând orașele București, Sibiu, Sighișoara și Brașov, fiecare locație oferindu-i experiențe unice și memorabile.

Într-un videoclip atașat articolului său, Jairo împărtășește aceste momente și promite să dezvăluie mai multe despre această țară fermecătoare în articolele următoare.

Experiența sa în România rămâne o poveste de călătorie inspiratoare, demonstrând că această țară este cu adevărat o destinație demnă de explorat și de apreciat.