17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

Maria Loga, despre fostul soț: „Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit cu amanta! Apoi a luat-o de nevastă!”

Must Read

Cântăreața de muzică populară Maria Loga a povestit cum a decurs primul său mariaj. Nu va uita niciodată prima sa dragoste, și asta pentru că i-a lăsat cicatrici adânci pe suflet, dar și cele mai mari bucurii ale vieții: doi copii. Artista abia ieșise de pe băncile liceului și încă nu împlinise 19 ani, iar soțul ei, cadru militar, avea 24 de ani. În doar patru luni de când s-au cunoscut, și după doar câteva întâlniri, s-au căsătorit.

„L-am cunoscut în luna mai, la o nuntă, ne-am văzut față în față de vreo trei ori, dar foarte puțin. După care el, de la Sibiu, a hotărât nunta și a aranjat-o cu părinții lui.

M-am dus cu ai mei o dată la Sibiu, mi-am luat rochia de mireasă, pe 31 august am semnat actele iar pe 2 septembrie a fost nunta.

Nu am apucat să ne cunoaștem absolut deloc, categoric a fost o greșeală. Dar nu regret pentu că am dat naștere la doi copii minunați”, a mărturisit artista, în podcastul lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media, scrie RTV.

„Eu am luat hotărârea de a pleca cu copiii de acasă, el era înverșunat că n-ar fi vrut să ne despărțim, au fost niște discuții. Eu am răbdat până n-am mai putut. Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale.

Practic, ăsta a fost motivul principal al despărțirii. Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit în paralel cu altă femeie, cu care s-a și căsătorit după aceea și au o fată. Din amantă a făcut-o nevastă”, a mai declarat Maria Loga.

Din cauza prejudecăților de la acea vreme, artista a închis ochii și a îndurat umilințele provocate de soț ani la rând. Chiar și atunci când îl prindea în fapt, bărbatul dădea vina tot pe ea.

„Și răbdarea are o limită. Nu poți să înduri bătăi, umilințe, vorbe grele, trai rău, absențele soțului zile, nopți și săptămâni la rând. Să-l vezi cu ochii tăi, să vină acasă și să-i spui că l-ai prins și să ți se spune că ești nebună… răbdarea are o limită. După 13 ani am prins curaj. Pentru că de la 18 ani mi-am câștigat singură banii și nu am depins de nimeni.

Oricum nu-mi aducea niciun ban în casă, îi cheltuia cu iubita prin alte părți. Am stat atâta timp de frica a ceea ce ar fi spus lumea, să nu fiu judecată”, a spus artista.

Maria Loga, despre eșecul celei de-a doua căsnicii, cea cu Constantin Măgureanu
Artista spune că s-a simțit trădată atunci când Măgureanu a plecat de acasă fără nicio explicație.

”În 1995 ne-am căsătorit! Nu aș putea să spun că a fost iubirea vieții mele. A fost omul care a umplut golurile sufletești și rănile pe care le aveam din căsnicia anterioară. A știut să-mi vorbească frumos, ceea ce nu mi se întâmplase, a știu să se comporte cu mine, în 12 ani nu m-a jignit o dată, nu a lipsit o noapte de acasă, nu a ascuns bani de mine, nu am avut nicio neînțelegere.

Pentru mine, despărțirea a fost o traumă imensă, un șoc emoțional din care am rămas cu anumite sechele. Mi-a trebuit multă vreme să înțeleg ce s-a întâmplat… am înțeles că o femeie era gravidă și că mă trădase!

Copilul s-a născut în timpul căsniciei cu mine, încă nu se terminase divorțul. Atât am înțeles, că acest om nu m-a înșelat, m-a trădat!”, a mărturisit artista, conform gorjonline.ro.

Maria Loga mărturisește că nici acum nu are o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. Singurul adevăr pe care-l știe e că soțul ei a făcut un copil cu altă femeie, respectiv Veronica Măgureanu.

”Au trecut 20 ani și eu încă nu am aflat adevărul. Decât că s-a născut un copil. Apoi, am aflat multe substraturi… unde erau întâlnirile, cine le mijlocea, în ce apartamente… dar nu-și mai au rostul, au trecut 20 ani, s-a prescris.”, a mai declarat Maria Loga la podcastul lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media.

Deși au trecut 20 ani de la despărțire, Maria Loga susține că a iertat dar nu poate uita ceea ce i s-a întâmplat. Ba mai mult, sentimentul pe care îl mai are artista pentru Constantin Măgureanu e de… milă!

”Singurul sentiment pe care îl am vis-a-vis de această persoană, este sentimentul de milă! Îmi este milă de acest om, în ce hal a putut să ajungă. Din toate punctele de vedere! Îmi este milă de el! Și mai spun ceva, nu a meritat să i se întâmple lucrul ăsta.

Pentru comportamentul pe care-l avea, pentru talentul și vocea lui, pentru cântecele frumoase pe care le-a scos alături de maestrul Ghiocel și nu le-a mai cântat niciodată după despărțire. Îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat pentru că nu merita. A greșit, dar ca să persiști în greșeală și s-o duci așa 20 ani, spre o decădere… mai are omul sincope în viață, mai greșește o dată dar își revine până la urmă.