22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Povestea de dragoste dintre Marina Voica și Laurențiu Cazan. E diferență de 24 de ani între ei. Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr”

Must Read

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au iubit cu pasiune în urmă cu mai bine de patru decenii, pe vremea când ea avea 47 de ani, iar el 23. Relația celor doi artiști a început în 1984, la un festival de muzică, însă flacăra iubirii s-a stins după numai 3 ani.

În urmă cu mai bine de 40 de ani, Marina Voica și Laurențiu Cazan au fost protagoniștii unei povești de dragoste controversate. S-au cunoscut la un festival de muzică, unde au cântat împreună, iar diferența de vârstă de 24 de ani nu a stat în calea iubirii lor. Relația celor doi mari artiști s-a încheiat după doar 3 ani, în mod subit, însă au rămas în relații bune și continuă să se aprecieze ca artiști.

După două decenii în care nu au mai ținut legătura, s-au reîntâlnit, tot în contextul unui festival de muzică, și au cântat în duet câteva piese, spre deliciul publicului.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical’, declara Marina Voica, în urmă cu ceva timp, citată de viva.ro.

Vara aceasta, Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au reîntâlnit la Festivalul Național de Muzică Ușoară și Muzică Populară „Cununa Petrolului’, desfășurat la Moroeni. După două decenii în care nu s-au întâlnit deloc, cei doi artiști au cântat în duet câteva piese, un moment spontan, care a făcut deliciul publicului.

„Am cântat împreună cu Marina două piese, a fost și ea, recent, la Moroeni, am acompaniat-o la chitară, a interpretat două piese spaniole. Fiecare a avut treaba lui acolo, în concert, eu am fost doar o singură zi. Oamenii nu au înțeles partea artistică, mulți rămân ancorați doar în zona romantică. Am cântat cu Marina, noi am rămas prieteni buni.

O colaborare artistică nu înseamnă o poveste de dragoste, eu m-am dus pe scenă cu arta. A fost o întâlnire pur artistică, nu ne-am mai văzut de 20 de ani.

De fapt, nu a fost o colaborare, ci o chestie spontană. Nu m-am gândit să cânt cu ea, a fost o întâmplare. Am întrebat-o, a ieșit extraordinar, o chestie de spontaneitate’, a povestit Laurențiu Cazan, potrivit Wow Biz.

De ani buni, Marina Voica a lăsat în urmă viața din București și s-a mutat la Breaza, unde se bucură de aer curat și liniște. Chiar dacă au trecut decenii de când nu a văzut-o, Laurențiu Cazan susține că s-a interesat permanent de îndrăgita artistă, căreia îi poartă mult respect și pe care o consideră o prietenă pe viață.

„Marina arată foarte bine, dar să avem respect pentru un om care are o vârstă, nu vorbim acum despre iubiri, la vârsta asta. Pe Marina Voica o iubesc acum doar ca om, ca artistă. Nu am voie să o iubesc că alții se și gândesc la lucruri mondene?

Nici eu și nici ea nu mai avem 20 de ani. Să avem respect! Cum ar putea exista alternative, că n-am fi rămas prieteni? Știu că s-a operat la inimă, știu că recent și-a lansat o carte.

Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, ce am trăit, dar nu mulți știu că pe noi ne-a legat foarte mult și muzica, că aveam această pasiune comună’, a mai spus Laurențiu Cazan.