26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Monica Tatoiu: „Eu nu le am cu din astea cu giugiuleli, e o pierdere de timp. Mie îmi dă putere atunci când cineva îmi spune că sunt deșteaptă. Asta este fericirea”

Must Read

Monica Tatoiu spune că nu este o femeie căreia să-i placă giugiulelile. Ea se încarcă emoțional dacă reușește să rezolve o problemă. Este pe rațional, nu pe emoțional.

„Eu nu le am cu din astea cu giugiuleli, e o pierdere de timp. Dacă avem puțin timp, stăm de vorbă și stabilim o problemă pentru care nu am avut timp (…) Mie îmi dă putere atunci când cineva îmi spune că sunt deșteaptă sau când am rezolvat o problemă.

Mie atunci îmi crește inima, dar dacă mă ia cineva cu din astea…nu. Pentru mine, asta este fericirea. Faptul că pot să mă scol de dimineață, să merg încă, pentru că tinerețea nu durează”, a spus femeia de afaceri, la Antena Stars, conform spynews.

Monica Tatoiu a vorbit despre copilărie, moment în care a povestit că de mică a fost învățată să fie puternică. Femeia de afacere spune că fratele ei a fost mult mai răsfățat în familie, pe când ea a învățat să se descurce singură, lucru de care ține cont și în prezent.

„Eu nu sunt mămoasă. Acum vreau să îl iau în brațe pe fiul meu, dar e dezobișnuit. Eu așa am fost. Probabil că am o fire mai băiețoasă și când sunt bolnavă mă închid în cameră, îmi rezolv problemele, îmi găsesc putere și când sunt sănătoasă, ies din cameră din nou.

Fratele meu era alintatul, cu băiatul lui tata. Eu am senzația că dacă cineva trebuie să aibă grijă de mine sunt slabă. Eu nu am voie să fiu slabă”, a mai spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru femeile căsătorite!

Invitată în cadrul podcastului moderat de către Viorel Grigoroiu, fosta profesoară de matematică a vorbit despre parcursul său profesional și a oferit o serie de sfaturi importante în afaceri, dar și în viața de zi cu zi.

„Fetelor, în momentul în care soțul își face o firmă, trebuie să ai cotă parte din acțiuni și să controlezi. Ce fac băieții ăștia? Am 4 sau 5 cazuri cu firme mari, cu oameni importanți. Ce au făcut: în momentul în care și-au găsit o mândră în afara domiciliului conjugal, el cu partenerul de afaceri au avut o înțelegere.

Când partenerul a divorțat, i-a dat lui acțiunile. Acum nu plătești nimic dacă îți dai acțiunile de la unu la altu.

În momentul în care s-a produs divorțul, firma nu mai era, acțiunile erau pe numele altuia, femeia nu a participat cu absolut nimic. Ei doi, partenerii, știau și după aceea i-a dat înapoi acțiunile. Sunt zeci de cazuri. Tu trebuie să ai în contract. Nu-l lași!

S-ar putea ca tu să nu muncești la firma aia, dar ca el să se ducă și să poată crește firma respectivă, tu trebuie să stai acasă, să te ocupi de copii, să faci toate lucrurile mărunte, care nu au legătură directă cu firma voastră, dar au legătură cu toată energia pe care tu ai investit-o. Sunt mizerabili! Cu cât sunt mai bogați, cu atât sunt mai mizerabili ”, a spus Monica Tatoiu, potrivit kfetele.ro.

Câți bani câștigă Monica Tatoiu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu este una dintre cele mai bogate femei din România. Vedeta a spus că toți banii au fost obținuți din muncă cinstită și îi încurajează pe tineri să muncească pentru a ajunge acolo unde își doresc.

„Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unui podcast, citată de spectacola.ro.

Femeia de afaceri avea un salariu de 40.000 de euro, iar în prezent are o pensie de 22.000 de lei. Cu toate că poate fi liniștită din punct de vedere financiar, averea a venit și cu un cost. Vedeta recunoaște că nu a avut atât de mult timp cu fiul ei, din cauza carierei.