20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Dana Budeanu: „99 la sută dintre vedetele din România se droghează. Dar nu ieși pe stradă să omori oameni!”

Must Read

Dana Budeanu este convinsă că „99% dintre vedete se droghează!” Tot mai multe vedete de la noi sunt prinse drogate la volan, vedete care pun în pericol viața celor aflați în trafic.

„99% dintre vedetele din România sunt în evidențele DIICOT. 99% dintre vedetele din România care sunt urmărite de toți adolescenții se droghează dacă nu în fiecare zi, se droghează destul de des, de câteva ori pe lună. Toate aceste lucruri se știu și toate acestea vor apărea în perioada următoare, ăsta e doar începutul”, a declarat Dana Budeanu, citată de stiripesurse.ro.

(Dana Budeanu)

Întrebată cum se poate ca, tocmai în plină campanie anti-drog a tuturor instituțiilor, e posibil ca o vedetă să nu țină cont și să iasă așa în public, Dana Budeanu a replicat: „E ca la arestări, până ți se întâmplă ție. Nu mai gândești. Iar când ești dependent… Chestia asta ajunge să facă parte din stilul de viață.

Toată lumea se vede Mick Jagger. În primul rând, cu ce vă drogați voi în România, de mare risc, cocaină etc., nu e nici măcar pură, e o nenorocire, te distrugi efectiv fizic, definitiv. Dar nici această educație nu există la noi, instagramul este și mama și tata astăzi pentru starletele care se identifică cu ăia de pe-afară.

Ăia de pe-afară au un întreg sistem în spate, au echipe care îi smulg din tumultul drogurilor și îi bagă prin clinici. La noi, lucrul acesta nu se întâmplă. Ăștia umblă drogați pe stradă, li se spune să stea liniștiți și îi prinde poliția la volan.”

Atât Victor Ciutacu, cât și Dana Budeanu amendează faptul că acești consumatori nu-și satisfac viciul în intimitatea casei și atât, ci ies pe străzi și produc alte victime. „În străinătate există un volum mult mai mic de vedete prinse la volan. E foarte important, pentru că la volan poți să omori pe cineva, pentru că nu mai ești conștient. (…)

Doar că de ăia auzi benign, pentru că auzi de ei că se internează la dezintoxicare, nu au omorât oameni. Bă, nici cultura de-a te droga nu există la noi! Stai, mă, în casă, droghează-te până crăpi și lasă-ne în pace, dar nu ieși pe stradă să omori oameni!”, a mai spus Dana Budeanu.

Dorian Popa a inaugurat o șaormerie la Focșani. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă, la doar o zi după ce s-a confirmat că a condus drogat
Dorian Popa nu se ascunde după ce analizele au confirmat că a condus drogat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Influencerul a inaugurat o șaormerie la Focșani alături de fanii care s-au înghesuit să îl vadă. Şi vorbim despre sute de oameni care au stat la coadă în ploaie să-l întâlnească. Spre bucuria lor, cel care le-a oferit şaorma gratis a fost chiar Dorian Popa, scrie observatornews.ro.

Focșaniul a fost martorul unei aglomerații impresionante la deschiderea unui nou local de tip shaormerie în centrul orașului. Câteva sute de persoane, în special adolescenți și tineri, au luat cu asalt această unitate fast-food pentru un eveniment special. Motivul acestei invazii nu a fost deschiderea în sine, ci prezența faimosului artist Dorian Popa și oferta generoasă: 500 de porții gratuite distribuite în această zi.

Dorian Popa, cunoscut pentru prezența sa pe scena muzicală și în mediul online, a fost primit cu entuziasm de fanii săi din Focșani. De îndată ce a făcut apariția, artistul a fost înconjurat de o mulțime entuziastă de adolescenți și tineri, dornici să-l întâlnească. Acesta a petrecut timp cu ei, a făcut fotografii și chiar a cântat alături de tinerii focșăneni, aducând un plus de energie și entuziasm evenimentului, scrie ziaruldevrancea.ro.