-2.5 C
Iași
duminică, decembrie 10, 2023

O polițistă din Iași, prinsă la furat haine în mall. Este considerată una dintre cele mai frumoase agente din MAI

Must Read

O polițistă din Iași, prinsă la furat haine în mall. O tânără de 22 de ani, angajată ca agent principal în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, a fost deconspirată de paznicul magazinului, care a chemat poliția. Acesta a găsit ascunse asupra femeii mai multe articole vestimentare, în valoare de peste 500 de lei.

O polițistă din Iași, prinsă la furat haine în mall. Incidentul a avut loc pe 6 noiembrie 2023, într-un centrul comercial. La un moment dat, la ieșirea dintr-un magazin de haine, alarma a sunat. Paznicul a verificat-o pe tânără și a găsit asupra ei mai multe articole vestimentare ascunse. Conform procedurilor, agentul de pază a chemat polițiștii, care au luat-o la întrebări, aflând în cele din urmă că este agent în cadrul MAI.

O polițistă din Iași, prinsă la furat haine în mall

„La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Tânăra de 22 de ani este originară din Vaslui și fost angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări. Conform declarației de avere completată pe data de 30.05.2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei și singurul venit pe care îl are este din salariu.

Pentru fapta ei, polițista s-a ales cu dosar penal pentru furt și riscă să-și încheie cariera în MAI, potrivit Bzi.ro.