16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Jorge, despre Ramona Prodea: „Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc că soția mea e mai mare cu 10 ani. La 44 de ani, am convins-o să îl avem pe David”

Must Read

Jorge și Ramona Prodea au vorbit în emisiunea lui Măruță despre cei 10 ani de relație. Chiar dacă el are 40 de ani, iar ea 50, diferența de vârstă nu mai e un impediment.

„Noi suntem căsătoriți de 10 ani, exact diferența dintre noi. La început nici eu nu credeam că vom rezista atât. Am realizat că ea nu și-a pus niciodată problema asta”, a mărturisit Jorge, în emisiunea lui Măruță, la Pro TV, potrivit unica.ro.

“L-am iubit total, fără să mă gândesc dacă o să mai fim sau nu împreună. Pur și simplu mă bucuram de viața împreună și de relația noastră”, a completat Ramona Prodea.

“Pe noi ne-a apropiat seriozitatea, implicarea în business, profesionalismul, ambiția, astea au fost lucrurile care ne-au legat. Sensibili suntem amândoi. La început, când stăteam de vorbă cu ea, mă enervam că era atât de calmă. Acum m-am obișnuit”, a subliniat Jorge.

Cu toate astea, discuții există și la ei. “Asta nu înseamnă că noi nu ne certăm, că nu avem nevoie de spațiu. Mi-a luat patru-cinci ani să mă obișnuiesc că ea are cu 10 ani mai mult decât mine. Când ne-am cunoscut, eu nu știam câți ani are. La 44 de ani, am convins-o să îl avem pe David”, a mai spus Jorge.

Jorge a spus adevărul despre divorțul de Alina Laufer

Au trecut 11 ani de când Jorge și Alina Laufer au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, artistul a spus adevărul de divorțul dintre el și mama fiicei lui, susținând că a fost unul dintre cele mai „dureroase”, dar în același timp și frumoase, lucruri din viața lui.

„Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect.

Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei. Acum suntem fericiți și petrecem timp împreună.

Chiar acum, când răspund la acest interviu, suntem împreună în Laponia, cu toți trei copiii, și e cel mai frumos cadou de Crăciun. Chiar aseară am vorbit cu Karina despre divorțul de mama ei și cât de important este să înțeleagă că eu nu am părăsit-o și nu o voi părăsi niciodată”, a declarat Jorge pentru revista VIVA!, conform Pro FM.