26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități. , are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”

Must Read

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, în vârstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat în permanență, iar în timpul liber poate folosi un telefon mai vechi al acesteia, însă ar prefera să-și dedice atenția activităților în aer liber și ieșirilor cu prietenii.

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii. (…) Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită.

Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon’, a spus prezentatoarea Andreea Mantea, citată de viva.ro.

Fiul prezentatoarei de la Kanal D s-a obișnuit cu faptul că mama lui este celebră. Înainte David era deranjat că era tot timpul în centrul atenției, însă acum s-a obișnuit și este chiar încântat de această situație. „I se pare cool mi-a zis, că la un moment dat îl deranja, iar acum mi-a zis că i se pare cool”, a declarat Andreea Mantea pentru sursa mai sus-menționată.

Cristi Mitrea, despre Andreea Mantea și David: „Acum iarăși suntem într-o beznă totală”

Acum opt ani, când băiețelul lor a venit pe lume, Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu mai formau un cuplu, iar luptătorul nu a fost trecut pe certificatul de naștere al fiului său. Abia după ceva vreme și-a cunoscut fiul, pe David, cu care acum nu mai are o relație apropiată. Cristi Mitrea nu mai vorbește nici cu Andreea Mantea.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, citat de libertatea.ro.

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână
Mirela Vaida a rămas surprinsă după ce și-a lăsat telefonul nesupravegheat în preajma copiilor săi, iar aceștia și-au făcut de cap. Carla și Vladimir au crescut și au învățat să folosească telefonul mamei lor, care a avut parte de surpriză după ce și-a lăsat copiii singuri câteva momente.

Prezentatoarea TV nu a fost atentă preț de câteva momente la telefonul ei, iar copiii săi și-au făcut de cap. Carla și Vladimir s-au filmat cu telefonul mamei lor și au lăsat-o pe vedetă fără cuvinte. Prima la joacă a fost Carla, care apare în câteva filmulețe imitând celebra coregrafie a personajului principal din serialul „Wednesday”.

Prezentatoarea TV a postat filmulețele pe pagina sa personală de Instagram, alături de câteva mesaje. „Când copiii își fac de cap…Cred că vom avea o discuție foaaarte serioasă…am găsit aceste filmulețe în telefonul meu”, a scris Mirela Vaida pe InstaStory, potrivit romaniatv.net.

Nici Vladimir nu s-a lăsat mai prejos și a înregistrat un mini-vlog pe telefonul mamei lui. Băiețelul Mirelei Vaida pare că îi calca pe urme mamei sale și îi face plăcere să apară în fața camerei. Vladimir s-a prezentat ca fiind fratele Carlei și și-a invitat urmăritorii să o urmărească pe mama sa pe Youtube. Carla și Vladimir, copiii Mirelei Vaida, s-au jucat cu telefonul mamei lor și au lăsat-o pe vedetă fără cuvinte.

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel. De ce le-a interzis să o urmărească la TV

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa și Viorel. Vedeta este căsătorită de 14 ani şi are trei copii, iar recent a vorbit despre cum este viața de soție și mamă.

„Rolul de mamă mie mi se pare cel mai frumos rol din viața mea, dintre toate rolurile pe care le-am jucat. E rolul care mă împlinește și care mă face foarte fericită. Îmi iubesc copiii, îi ador, ne simțim foarte bine împreună, facem foarte multe activități împreună.

Sunt un om implicat. Le gătesc, îi duc la școală, îi îmbrac, îi spăl, le citesc povești, facem rugăciune, ne jucăm, citim, scriem, facem teme, mergem la activitățile extracurriculare, de la pian, înot, engleză până la tobe, tenis și șah. Mă pregătesc să îi iau de la școală la prânz, să-i aduc acasă, să le pun masa, și apoi ei dorm și eu plec la serviciu”, a declarat prezentatoarea TV