22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Tânără de 26 de ani, zdrobită și ucisă de un utilaj pentru ambalat produse congelate, în Italia. Un coleg a apăsat din greșeală un buton

Must Read

Moarte cumplită pentru o tânără de 26 de ani, de origine albaneză, în Italia. Fata și-a găsit sfârșitul în fabrica unde lucra din 2018, după ce a fost strivită de un utilaj de ambalat recent achiziționat. Se pare că un coleg ar fi apăsat din greșeală un buton, repornind mașina.

Anila Grishaj avea 26 de ani și era un om de bază pentru Bocon, cunoscuta companie de produse congelate din Pieve di Soligo, în provincia Treviso. De fapt, tânăra a fost manager de linie timp de un an, până marți după-amiază, la ora 16.00, când a fost blocată într-un utilaj de ambalat mărfuri, care i-a strivit vertebrele cervicale. Frumoasa Anila, de origine albaneză, a murit pe loc, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Cercetările inițiale au relevat că tragedia ar fi fost declanșată de o eroare umană. Potrivit unor surse din anchetă, citate de Corriere del Veneto, tânăra oprise utilajul de ambalat recent achiziționat și îl verifica atunci când un coleg, din neatenție, l-a repornit.

Familia a aflat la știri de moartea fetei

Anila locuia în Vergoman, un cătun din Miane, împreună cu părinții ei Agostin și Marjana, sora și fratele mai mic. Familia o aștepta pe tânără la cină când a aflat de la știri de accident.

Fata era pasionată de fotografie și, în urmă cu câțiva ani, participase la un concurs dedicat vinului. Anila frecventase institutul de turism Valdobbiadene, iar în 2018 s-a angajat la Bocon.

Mesajul transmis de companie

“Suntem profund îndurerați de această pierdere. Am fost foarte apropiați de Anila, o tânără foarte apreciată pentru calitățile ei umane și profesionale. Știm că durerea noastră este nimic în comparație cu ceea ce suferă părinții și cei mai apropiați ei”, este mesajul transmis, miercuri dimineață, pe pagina de Facebook a fabricii Bocon.

Parchetul din Treviso a deschis o anchetă cu privire la tragedie. Colegul care ar fi repornit utilajul este cercetat pentru omor din culpă.