14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Monica Tatoiu, despre relația cu Florin Călinescu: „El n-a vrut să accepte că s-a terminat”

Must Read

Monica Tatoiu a vorbit deschis despre tinerețe, dar și despre relația cu Florin Călinescu. Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie de-a lungul anilor.

Între Monica Tatoiu și Florin Călinescu a existat dintotdeauna o frumoasă prietenie, cei doi cunoscându-se de o viață, încă de pe vremea când erau elevi. Se poate spune însă că relațiile s-au mai răcit după ce actorul și-a pierdut soția.

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.

Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. În viață trebuie să fii pragmatic”, a declarat Tatoiu pentru Playtech.

Monica Tatoiu are o viață de invidiat

Monica Tatoiu și-a serbat cei 66 de ani departe de lumea agitată, undeva în Franța, acolo unde se simte cel mai bine! Și tot acolo unde speră să “se retragă” atunci când nu o să mai fie, cu ajutorul fiului ei!

Femeia de afaceri este îndrăgostită de Luberon, o regiune din Provance, din Franța, pe care o recomandă tuturor ca și destinație de vacanță, putându-se afla astfel pe urmele lui Peter Mayle.

Când a descoperit Monica Tatoiu că îi place să călătorească! “Am dormit în mășină, în parcări de cimitire…”
Despre dorința de a călători, Monica Tatoiu a povestit pentru Ciao.ro despre cum a început totul. Și este o plăcere să o asculți, pentru că are un stil aparte de a depăna amintiri!

„Am fost până la 16 ani un copil sărac, dar bogat în vise construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând done de bridge la intersecții de drumuri. Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul.”