22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Georgiana Lobonț, explicații despre conflictele cu Vlăduța Lupău și Olguța Berbec: „Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, că mi-a dat multe în viața asta. Nu am de ce să fiu nici invidioasă, nici răutăcioasă.”

Must Read

Georgiana Lobonț a venit cu explicații în ceea ce privește conflictele cu Vlăduța Lupău și Olguța Berbec.

Georgiana Lobonț a avut colaborări cu artiști îndrăgiți de la noi, cum ar fi Jador, Culiță Sterp, sau Andreea Bănică. Din păcate, a avut parte și de critici după ce a anunțat că renunță la muzica populară în favoarea muzicii de petrecere. Cea care a criticat-o a fost chiar Olguța Berbec. De asemenea a avut neînțelegeri și cu Vlăduța Lupău, care a acuzat-o pe Lobonț că i-a copiat stilul.

„A fost mai reținută, dar noi ne salutăm vorbim. Doamne ferește să ne înjurăm. Ne respectăm. Eu oricum o respect în primul rând pentru că e nașa copiilor mei, în al doilea rând pentru succesul pe care îl are și pentru ceea ce face, că face totul cu profesionalism.

O respect. Fiecare are un loc sub soare. Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, că mi-a dat multe în viața asta. Nu am de ce să fiu nici invidioasă, nici răutăcioasă.” spune Georgiana Lobonț pentru Fanatik.ro.

În ceea ce o privește pe Olguța Berbec, Georgiana Lobonț spune că dintotdeauna a respectat-o și menționează că fiecare artist are drumul său în viață. Lobonț subliniază că cele două se salută la eveniment și au o relație platonică. Artista mai adaugă că ar fi dispusă la o colaborare cu Olguța Berbec.

„Măi, nu știu. Eu o apreciez și întotdeauna când ne-am întâlnit, ne-am vorbit frumos și ne-am respectat. Consider că fiecare artist are drumul lui, fiecare din noi avem un destin pe care l-a dat Dumnezeu, cu el ne-am născut. Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia, fiecare are ce-i al lui și e pus deoparte.

Mai multe nu pot să zic că nu are sens, pentru că eu, ți-am zis, mă întâlnesc în continuare cu ea la evenimente și niciodată nu am avut vreo discuție cu ea…

Da, de ce nu? Sunt oricum deschisă la colaborări și nu sunt supărată pe nimeni. Dacă ea așa a simțit să vorbească, e strict părerea ei. Nu am de ce să fiu supărată. Aia e părerea ei, știi?”, a spus Georgiana Lobonț, conform VIVA.

„Eu am reușit să mă ridic prin muzica de petrecere. Toată lumea mă știe cântând muzică de petrecere. E adevărat că eu la evenimente, la orice eveniment particip, cânt și muzică populară, căci cu asta m-am lansat până la urmă. Toți artiștii cântă toate genurile. Eu cânt toate genurile, dar cu muzica de petrecere am reușit să mă fac cunoscută în toată România.

E un gen de muzică pe care îl văd curat, că și muzica asta, manelele, cum vor s-o numească toți, are mesaje curate, eu vin cu mesaje pozitive, frumoase, plin de bucurie, de distracție. Am reușit să fac concertele astea, să mă organizez și ca să strâng așa mulți oameni a trebuit să am melodiile mele care m-au propulsat.

Pe mine m-a ajutat muzica de petrecere, nu am de ce s-o reneg niciodată. În schimb, ajutându-mă de muzica de petrecere, am ajuns să fac ceva și pentru muzica populară”, a mai spus Georgiana Lobonţ, conform RTV.