-1.8 C
Iași
vineri, decembrie 8, 2023

George Simion, despre secretul genții Louis Vuitton cu care s-a afișat Ilinca: „Este fake. E luată de soția unui amic de-al meu, din Turcia”

Must Read

George Simion, liderul AUR, a deslușit misterul genții de mii de euro cu care s-a afișat soția sa însărcinată, Ilinca.

În urmă cu câteva săptămâni, Ilinca, soția lui George Simion, a fost surprinsă, în public, cu o geantă care costa câteva mii de euro. Liderul AUR a lămurit care este, de fapt, situația, chiar dacă o va pune într-o lumină proastă pe partenera sa.

„Asta se ascunde în spatele patriotismului de carton al liderilor AUR: nu doar că una spun și alta fac, dar sunt fix la fel ca vechii politicieni, pe care la televizor îi combat atât de vocal. Se afișează cu obiecte de lux, pe care majoritatea românilor nu și le pot permite și pe care nu le pot justifica din munca pe care o fac”, a scris pe Facebook Alexandra Oană, membru USR.

George Simion susține că nu ar fi scos prea mulți bani din buzunar pentru a-și răsfăța soția și în niciun caz cei minimum 2000 de euro cât ar costa gentuța care a inflamat spiritele în jurul Ilincăi. Geanta cu pricina ar fi un cadou.

„Atât vă pot spune: este fake. Acea geantă este fake. Este luată de soția unui amic de-al meu, din Turcia. A fost la Istanbul și i-a adus acea geantă. Nu se pune problema să fie originală, mă repet, chiar este fake”, a declarat George Simion, pentru fanatik.ro.

George Simion se pregătește să fie tătic

Liderul AUR se pregătește să devină tată. Acesta va avea, alături de Ilinca, un băiețel. Acesta a dezvăluit că nu va mai organiza un eveniment amplu precum cel de la nuntă, de la Măciuca, unde mii de oameni au fost prezenți.

„Va fi un botez normal. Nu va fi ca la Măciuca, asta e sigur”, a declarat acesta.

Geroge și Ilinca își doresc mulți copii, iar primul este deja pe lume și i-au ales și un nume.

„Prima oară ea a zis că vrea doi copii, acum ea vrea copiii cât mai repede. Undeva spre patru, eu zisesem că vreau șase. Acum vom vedea. Ei îi plac foarte mult copiii, eu o să fiu foarte mult plecat de acasă, așa că ar fi o idee foarte bună să îi facem repede. Dacă ne ajută Dumnezeu să îi creștem. (…) Ne-am gândit și la nume pentru primul copil. Dacă e băiat, va fi Radu, dacă e fetiță, Maria”, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.