15.5 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

O femeie s-a dus într-o țară străină cu copilul după ea pentru un bărbat cunoscut pe Facebook, dar el a respins-o

Must Read

În era digitală în care tot mai mulți oameni își caută sufletul pereche pe platformele de socializare și pe site-urile de întâlniri, o poveste tulburătoare din Ecuador a devenit virală pe TikTok, arătând latura întunecată a întâlnirilor virtuale.

Fabi Urbina, o tânără femeie curajoasă, a decis să-și părăsească viața și țara natală (Republica Dominicană) pentru a se întâlni cu iubitul său virtual. Cu toate acestea, întâlnirea nu a fost așa cum și-a imaginat.

Totul a început atunci când femeia a cunoscut un bărbat pe Facebook, iar conversațiile lor au evoluat rapid, punând bazele unei relații serioase, relatează Il Messaggero.

Cu trecerea timpului, Urbina a luat decizia de a lăsa în urmă totul și a zbura până în Ecuador, pentru a-și întâlni iubitul și a începe o nouă viață împreună. Ea a povestit: „Mi-a plătit biletele de avion și ne-am înțeles că voi merge acolo cu fiica mea.”

Cu inima plină de speranță, ea a sosit la terminalul aeroportului din Ecuador pentru a se întâlni cu iubitul său virtual. Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost un șoc pentru ea.

Bărbatul i-a spus pe loc că nu îi place cum arată în realitate și că nu corespunde imaginii pe care el și-a făcut-o despre ea în urma vizionării pozelor de pe Facebook. El a refuzat-o și a lăsat-o practic pe străzi.

După această întâlnire nefericită, Fabi Urbina s-a trezit singură, împreună cu fiica sa, într-o țară străină. Pentru a supraviețui, ea a fost nevoită să vândă dulciuri pe stradă.

Povestea ei cutremurătoare a devenit virală pe rețelele sociale, acumulând zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii.

Mulți utilizatori au fost șocați de decizia bărbatului care a respins-o fără să dorească să o cunoască în realitate și i-au transmis mesaje de încurajare și sprijin, subliniind că frumusețea nu ar trebui să fie definită doar de aspectul exterior.

„Ești frumoasă, nu ar trebui să te descurajezi”, a comentat o fată. „Am două restaurante fast-food, te pot ajuta cu un loc de muncă până vei găsi o altă soluție”, i-a oferit cineva. „Ce tristețe în ochii tăi, îmi pare foarte rău”, a comentat un tânăr.