15.5 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

Carmen Șerban, de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani: „Nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește”

Must Read

Carmen Șerban a recunoscut de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani, iar motivul principal este cariera. A preferat să se focuseze pe partea profesională, să evolueze, ceea ce a și reușit. Acum, este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista a lăsat să se înțeleagă că în prezent are o relație, susținând că, momentan, preferă să rămână necununată.

„90% din deciziile mele de a nu mă căsători au fost în ideea că nu am vrut să-mi abandonez partea profesională. Dar și pentru că am văzut că nu există trai bun în cuplurile în care există artiști sau oameni care pleacă de acasă. Și acele cupluri care sunt bine, aparent, nu sunt bine deloc. Asta pot să spun pentru că știu, sunt în domeniu și mă văd cu artiștii și știu ce este în spațiul lor.

Nu vreau să bârfesc sau să spun vreun nume, dar lucrurile sunt cum trebuie doar așa, de aparență. Suntem o familie, avem și copii, carieră… dar lucrurile sunt cum sunt. Iar eu sunt genul de om care nu mă mint singură și nu îmi place să trăiesc cu cineva în casă care nu e cu sufletul lângă mine. Cât ești cu sufletul lângă mine, rămâi lângă mine.

Dacă te duci în baie sau stai la mine sub plapumă și dai mesaje la alte gagici, du-te, băiatule, liniștit la tine, acasă, că o să-ți dai mesajele și din baia ta și de sub plapuma ta. Nu trebuie să faci asta de la mine. Mie mi-a plăcut onestitatea și acesta este motivul principal pentru care nu am decis să fac pasul acesta.

Acum nu le poți avea pe toate în viață, pentru că nu le are nimeni. Și, într-adevăr, dacă va veni momentul să cunosc pe cineva la un moment dat, pe care să îl văd că moare de dragul meu… Moare între ghilimele, că vreau să trăiască…

Cineva care să stea lângă mine și când sunt sănătoasă și când sunt bolnavă; și când am bani, dar și când nu am bani… Și când sunt mai slabă sau mai grasă, mai urâtă sau mai frumoasă. Pentru că toate avem stările noastre. Acela va fi alesul„, a declarat Carmen Șerban, citată de viva.ro.

„Mulți se căsătoresc, dar divorțează foarte repede… Scandaluri, împărțiri. Eu nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește.

Acum sunt destul de ‘smart’, zic eu, după o viață trăită și am un ‘scaner’ mult mai bun și văd mult mai bine lucrurile. Nu mă mai aventurez așa. Acum sunt bine așa cum sunt.”, mai spune ea, conform Spectacola.