22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Credința a făcut-o pe Dana Nălbaru să piardă mulți prieteni: „Merg în diverse biserici, doar că eu nu simt să aparțin unei anume biserici. Am motivele mele”

Must Read

Dana Nălbaru a explicat în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar că a pierdut mulți prieteni după ce i-a anunțat că s-a pocăit. În interviu, Mihai Morar a întrebat-o pe Dana Nălbaru și dacă „sunt oameni pe care i-ai pierdut pe drumul ăsta sau oameni care nu te-au mai înțeles, pe care nu-i mai înțelegi?”. Ea a recunoscut că au fost mulți prieteni de care s-a depărtat.

„Da, sunt! De înțeles înțeleg. (…) Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite.

Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea, potrivit Libertatea.

După ce și-a pierdut prietenii vechi, Dana Nălbaru s-a apropiat de alți oameni, are amici preoți, pastori. „Pe de altă parte, am descoperit o grămadă de alți oameni care mi se potrivesc, cu care sunt foarte fericită, noi ne spunem frați și surori și cu care mă înțeleg extraordinar.

Am prieteni chiar și preoți care s-au botezat de curând. Mă văd cu oamenii și atunci când ne întâlnim nu doar ne rugăm, nu doar vorbim despre Dumnezeu, vorbim despre o grămadă de lucruri, altele decât cele care țin de lumea spirituală”, a zis ea.

Dana Nălbaru: „Eu îl urmez pe Isus Hristos, eu sunt creștină”

Și a continuat: „Nu frecventez o biserică, m-am dus din când în când mai mult de curiozitate. Eu îl urmez pe Hristos, sunt creștină după Isus Hristos, nu după vreun cult. Și mai sunt oameni ca mine, când ne întâlnim ne rugăm. (…)

Îi cunosc pe cei care ar putea spune că sunt penticostali sau baptiști. Eu îl urmez pe Isus Hristos, eu sunt creștină și îl urmez pe Isus Hristos. (…) Merg în diverse biserici, doar că eu nu simt să aparțin unei anume biserici. Am motivele mele”, a încheiat ea.

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru după ce s-a retras din viața publică

“Vreau să spăl rufe, oricât de patetic sună pentru altele. Mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea şi de copiii mei. (…) Sunt pocăită şi sper să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.”, a mai spus Dana Nălbaru, conform Pro Tv.

Dana Nălbaru și-a construit o familie frumoasă alături de Dragos Bucur și de copiii lor. În anul 2021 și-a făcut propria afacere cu prăjituri, în special produse care sunt destinate și persoanelor cu regim special – cum ar fi cei diagnosticați cu diabet. Pentru această opțiune, Dana Nălbaru a fost inspirată de soțul ei, care se confruntă, dar face față cu succes acestui diagnostic.