21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară. Din ce trăiesc acum: „M-am hotărât să mă fac țăran”

Must Read

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară. Din ce trăiesc acum, ce planuri au de viitor și cum își cresc copiii.

Pentru că majoritatea oamenilor nu mai consideră traiul la țară ca fiind o provocare, Dragoș Bucur a devenit creator de conținut, un altfel de influencer. Prezentatorul de la Visuri la cheie și-a dorit de mult timp să renunțe la viața de la oraș și să se retragă în natură, însă, abia acum povestea lui a prins contur. Astfel, pentru cei care își doresc un trai modern la țară, în mijlocul naturii, Dragoș Bucur a lansat ”Rurality Show”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară

”M-am născut în București, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să-și încarce bateriile, să aibă o livadă, să crească animale departe de zgomotul orașului, în natură, locul unde poate să-și lase copiii liberi în siguranță, iar visul aceste este pe cale sa devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, a spus Dragoș Bucur în reality show-ul său.

Dacă mulți români nu au curajul de a renunța la viața urbană, prin intermediul lui Dragoș Bucur vor avea posibilitatea de a vedea fiecare etapă și provocare din acest proces amplu, dar și o mulțime de idei pentru a avea un trai modern. Primul episod al vlogului prezintă pașii pe care prezentatorul TV a fost nevoit să-i facă împreună cu specialiști și consultanți în alegerea și instalarea panourilor solare.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. Ei învață acasă, iar Kadri se pregătește de facultate la doar 8 ani.

Dana Nălbaru a ținut să mărturisească și ce decizii a luat în privința copiilor ei. Și-a retras cele două fete de la școală, iar pe Kadri, băiețelul cuplului, nu l-a dus niciodată într-o instituție de învățământ.

Vedeta a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a dat detalii neștiute din viața personală. Dana Nălbaru a dezvăluit că nu-și duce băiatul la școală, pentru că nu ar avea nevoie. Soția prezentatorului de la PRO TV spune că fiul ei se pregătește pentru un fel de Bacalaureat.

”Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie. Nici nu aș ști unde sa îl duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, acesta se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în functie de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun.

Lui îi place sa învețe, are sute de cărți citite deja. Pentru noi e ceva normal, poate pentru ceilalți e o mirare. E un copil care știe să se prostească, să se joace, să râdă, nu stă toata ziua cu nasul în cărți. Însă mintea lui e astfel structurată încât reține foarte ușor, extrem de repede. Înțelege niste lucruri de o finețe extraordinară, exact ca un adult. Așa s-a născut el”, a povestit Dana Nălbaru.

„E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau in librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale”, a mai spus artista.

Fiica cea mare a fost retrasă de la școală

Sofia, fiica cea mare a Danei Nălbaru, a fost retrasă de la școală și înscrisă la o instituție în America. Adolescenta face cursurile online și este foarte liniștită și împăcată cu viața ei de acum.

”Ea învață la ce ore vrea, când se simte odihnită, face și sport. Mi se pare ca e foarte fericită și liniștită, nu are niciun stres. Un astfel de sistem de învățământ le face bine copiilor din multe puncte de vedere. Are prieteni, știe ce vrea, mi se pare foarte matură pentru vârsta ei (…) Ea, neintrand în sistem, și nelovindu-se de bariere, cred ca îi e mult mai ușor să gândească liber. Cred că se poate adapta la situații mai ușor, are foarte multă încredere în ea, ia cu foarte multă ușurință decizii”, susține fosta interpretă de muzică. Cât despre fetița lor adoptată, aceasta învață de acasă și se pare că îi priește schimbarea.