20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, datori la bancă, după ce și-au luat o mașină de 120.000 de euro. „Asta e, muncim. Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro”

Must Read

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să încalce regulile financiare și și-au cumpărat o mașină nouă, de lux, pe care au dat o sumă uriașă. Cuplul spune că nu a achitat mașina cu banii jos, ci au apelat la un credit bancar.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim.

Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat artistul pentru Cancan.

Iar Tavi și Gabriela nu se opresc aici cu cheltuielile. Și asta pentru că, îndrăgitul cuplu a început să facă noi lucrări la casă. „Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a mai spus Clonda.

Gabriela și Tavi au înscris-o pe Victoria la școală

Mai sunt doar două săptămâni până la începerea noului an școlar, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda trec, pentru prima dată, prin emoțiile părinților care își duc copiii la școală. În urmă cu puțin timp, cei doi soți au făcut anunțul surprinzător pe rețelele de socializare, povestind că au înscris-o pe fiica lor cea mare, Victoria, la școală, chiar dacă aceasta încă nu a împlinit șase ani.

Micuța va intra, peste câteva zile, în clasa pregătitoare, iar părinții ei abia așteaptă să își vadă fiica îmbrăcată în uniformă.

Astăzi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dus, încântați, fiica, să vadă locul unde își va petrece următorii ani de studiu. Totuși, atât prezentatoarea TV, cât și soțul ei, au recunoscut că perioada ce urmează va fi una destul de dificilă, căci va fi pentru prima dată când fetițele lor vor sta despărțite una de cealaltă, căci Iris va merge în continuare la grădiniță.

„Tavi Clonda: O înscriem pe Victoria la școală! Am înscris-o!(…) Mergem să o pregătim pentru clasa pregătitoare. Adică să facem ultimele detalii pentru că, ce credeți?! Mai sunt două săptămâni și intră la școală fetița mea cea mare, Victoria.

Bravo, tati! Abia aștepți, nu? Iar Iris va intra în grupa mare, la grădi!(…)

Gabriela Cristea: O să fie o perioadă de adaptare pentru noi toți!

Tavi Clonda: Mda, pentru că nu vor mai fi în aceeași clădire! Mă rog, așa e viața!(…) Ea(n.red. Victoria) face 6 ani pe 23 septembrie, adică după ce începe școala și a fost evaluată de educator, dar ea a vrut foarte mult să vină anul acesta la școală și mi se pare ok! Pentru 10 zile, 7-8 zile?! E vârsta potrivită!”, a fost dialogul pe care l-au purtat Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în drum spre școală, potrivit Wowbiz.