22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Câștigator America Express 2023. Ei au luat marele premiu de 30.000 de euro

Must Read

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș au fost concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Însă, filmările noului sezon America Express 2024 s-au încheiat și deja au apărut informații legate de marea finală și de câștigătorul reality show-ului cu mii de fani.

Cele 9 echipe au revenit în țară și au împărtășit deja primele impresii despre experiența din America Latină. Noul sezon al America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

Câștigător America Express 2023

Potrivit unor surse, se pare că bătălia pentru marele premiu se va da între echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, relatează Unica.

Potrivit celor mai recente informații din presa mondenă, echipa care a câștigat America Express 2023 este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

”Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook.