-2.5 C
Iași
duminică, decembrie 10, 2023

Andreea Raicu, despre despărţirea de Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta”

Must Read

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Andreea Raicu spune că s-au despărțit după 7 ani, când relația devenise toxică.

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat.

E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aştepta cu masa pusă.”, spunea Andreea Raicu, potrivit viva.

Chiar dacă pe atunci cei doi nu au oferit nicio explicație cu privire la despărțire, în urmă cu ceva timp, Andreea Raicu s-a decis să vorbească despre acest subiect sensibil, din dorința de a le oferi cel mai bun exemplu femeilor care o urmăresc în mediul online. Vedeta spune că relația ajunsese să fie extrem de toxică, iar fericirea a fost și ea pierdută cu timpul.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…’, a mărturisit aceasta, potrivit RTV.

Tudor Chirilă, snopit în bătaie de fratele său. Abia acum a avut curaj să vorbească: ”M-a salvat tata!”

Tudor Chirilă a fost prezent în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a făcut dezvăluiri sincere din trecutul lui. Are o relație foarte specială cu fratele său, Ionuț, însă juratul de la Vocea României recunoaște că au existat și momente dificile între ei. Asta pentru că Ionuț l-a „articulat” pe cântăreț ori de câte ori avea ocazia.

„În relația cu frate-miu, am aflat că cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi! Am luat bătaie multă. Eram și mai băgat în seamă de ai mei. Era diferență de 8 ani între noi, probabil, primeam mai multă atenție. Frate-miu avea o iubire a vieții lui, așa cum se întâmplă între 16 și 20 de ani. Și avea o pungă plină cu bilețele de dragoste, la care eu nu aveam acces, nici nu mă interesa prea mult.

Bilețele primite de la iubita lui, puse frumos într-o pungă, legate cu elastic. Eu știam unde sunt. Am fost bătut din nu știu ce motiv, probabil, justificat din punctul de vedere al fratelui meu. Am decis să mă răzbun. Am luat punga de bilețele și le-am aruncat pe geam! Mă duc la dulapul tatei, iau toți pantofii din casă și-i ascund acolo! Și pantofii lui frate-miu, și ai mamei, toți.

Am plecat pe la ora 02:00-03:00 după-amiază, m-am întors la ora 09:00 seara. Sun la ușă. Tata, un munte de om, iar frate-miu ca un câine în spatele meu: „Dă-te că-l omor, dă-te că-l omor!”. M-a salvat tata. A fost o victorie a mea. Trebuia să se ducă la întâlnire și n-a mai putut. S-a dus doar în picioarele goale până jos, să culeagă bilețele. Asta a fost răzbunarea mea”, și-a adus aminte Tudor Chirilă, în podcastul „Da, bravo!” a lui Mihai Bobonete, conform Can Can.