11.6 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

”Mi-am plătit toate taxele și impozitele”

Must Read

România este țara în care mii de pensionari trăiesc la limita subzistenței, cu bani extrem de puțini, care nu ajung niciodată de la lună la lună.

Însă, în țara aceasta, în care bătrânii sunt, de cele mai multe ori, singuri și neajutorați, există și oameni în vârstă cu un venit mult peste medie. Cum se poate așa ceva? Deși extrem de rar, pensiile mari pot fi primite după ce ani întregi au fost cotizații la stat foarte mari.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri care a condus compania Oriflame România timp de mai mulți ani, se numără printre cei cu pensii foarte bune.

Ce pensie uriașă primește Monica Tatoiu lunar

Monica Tatoiu nu se sfiește să recunoască că are o pensie foarte bună. Însă, tocmai pentru că a muncit foarte mult, banii pe care îi primește acum sunt din contribuțiile ei.

Monica Tatoiu a dezvăluit, recent, în cadrul unui podcast, că încasează lunar 22 de mii de lei pensie de la stat, bani pentru care a muncit din greu în tinerețe.

”Am o pensie 22.000 de lei. Pe lângă banii mei… Nu am bani afară. Toți bani mei sunt în România. Deci, eu dorm liniștită noaptea. Nu am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele. De asta am 22.000 de lei pensie. Pe contributivitate. Nu am făcut nicio măgărie. Am putut să devin bogată fără să fur.

Am nuncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. În 2010, de asta am plecat. Copilul meu și acum îmi reproșează. Eu îi spun: “Da, da jucăriile și școlile și astea cine ți le plătea?” Și câte odată îmi spune: “Mama, aș fi preferat să te am lângă mine””, a declarat Tatoiu în timpul unui podcast.

Citește și: Monica Tatoiu: „Eu nu le am cu din astea cu giugiuleli, e o pierdere de timp. Mie îmi dă putere atunci când cineva îmi spune că sunt deșteaptă. Asta este fericirea”