15.3 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

Ce familie frumoasă are Giulia Anghelescu! Artista și Vlad Huidu sunt de 15 ani împreună

Must Read

Giulia Anghelescu este cunoscută publicului încă de pe vremea când era doar o copilă, atunci când făcea parte din trupa Candy.

Însă, anii au trecut și copila s-a tranformat într-o femeie frumoasă, cu o familie absolut superbă. Chiar dacă a ales ca viața ei personală să fie de discretă, Giulia nu uită de fanii săi pe care îi ține mereu la curent cu ceea ce face prin intermediul rețelelor sociale.

Giulia este căsătorită cu Vlad Huidu din 2012 și împreună au doi copii, o fată și un băiat. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună de mai bine de 15 ani.

Pe 24 august 2022 s-au împlinit 15 ani de la debutul relației, iar artista a ținut să împartă cu urmăritorii săi momentul magic, scrie Diva Hair.

”15 ani…nici n-am simțit! Să fim sănătoși și să ai putere să mă suporți în continuare!😂 Te iubesc, soțu’!!! La muuulți ani nouă!”, scria Giulia pe pagina ei de Instagram.

Deși la început niciunul nu credea că va întemeia o familie cu celălalt, iată că destinul a avut alt plan pentru ei.

”Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd”, a declarat Giulia Anghelescu la Kanal D, în urmă cu ceva vreme.

”Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a povestit Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au participat la America Express

Vlad Huidu și Giulia Anglelescu au zis da provocării lansate de Antena 1 și au plecat pe Drumul Soarelui din America Express. 

Vlad și Giulia sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Însă, deși acum se iubesc ca în prima zi, au avut si situații mai tensionate în cuplu. Ba chiar s-a discutat și despre despărțire, la un moment dat. Decizia de a se despărți temporar s-a dovedit a fi benefică. După aproximativ un an și jumătate petrecut separat, au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt.